Telefonul pliabil de la Samsung se lansează mai repede decât crezi: Care va fi denumirea sa

Telefonul pliabil de la Samsung se lansează mai repede decât crezi: Care va fi denumirea sa

12Telefonul pliabil de la Samsung a fost subiectul multor speculații în ultimii ani, dar se pare că se va lansa în curând.

În ultima parte a anului trecut, cei de la Samsung au organizat o conferință menită să atragă atenția asupra stadiului în care se află futuristul telefon pliabil. Deși nu s-au deslușit foarte bine particularitățile de design din prezentarea cu pricina, interesul a fost major.

Între timp, primul telefon pliabil a fost anunțat la CES 2019 și poartă numele Royale FlexPai, iar interesul pentru gadgetul creat de Samsung s-a mai domolit. Nu ajută nici faptul că se vehiculează un preț pentru el de aproximativ 1300 de dolari. În același timp însă, având în vedere că Apple îți vinde un iPhone Xs Max de 256GB la aceiași bani, nu este exclus să fie un succes.

A mai existat însă o variabilă importantă legată iminentul Samsung pliabil. Nimeni nu a știut exact momentul în care se va lansa. Când vei putea pune mâna pe el sau când va ajunge la câteva publicații online pentru a te bucura de un review.

Conform sud coreenilor, știam că ar trebui să se lanseze în prima jumătate a acestui an și se va produce într-un număr relativ limitat de un milion de exemplare. La scurt timp după ce s-a confirmat că lansarea Galaxy S10 este programată pentru 20 februarie, cu scurt timp înainte de la MWC 2019, cei de la Wall Street Journal s-au aruncat și ei la un pronostic legat de telefonul pliabil.

Sub numele de Samsung Fold, Galaxy Fold sau Galaxy F, gadgetul minune ar trebui să fie anunțat oficial în aceeași dată, pe 20 februarie, într-o conferință organizată la San Francisco, dacă sursa celor de la WSJ are dreptate. În magazine, s-ar putea să ajungă după vreo două luni, în aprilie 2019. În mod previzibil, niciun oficial Samsung nu a comentat pe marginea zvonului.