Telefonul Android cu baterie de o săptămână, lansat oficial: nu arată ca o cărămidă

Telefonul Android cu baterie de o săptămână, lansat oficial: nu arată ca o cărămidă

S-ar putea să nu fi auzit foarte multe lucruri despre Sharp în ultimii ani, dar japonezii s-ar putea să fi redevenit relevanți în industrie prin lansarea noului Sharp S7.

Când te așteptai mai puțin, Sharp a anunțat un nou smartphone pentru piața din Japonia. Acesta este intitulat Sharp S7 și, din câte se pare, are câteva particularități în comun cu un model anterior intitulat Sharp Aquos Sense 3 Lite. Micile detalii care fac diferența între cele două aparate te vor face însă să ții minte noul S7.

Conform producătorului japonez, ar trebui să poți folosi Sharp S7 în condiții normale pentru aproximativ o săptămână departe de priză. În mod tradițional, acest lucru a fost posibil prin adoptarea unei baterii de dimensiuni foarte generoase care îți transforma smartphone-ul într-o cărămidă. Nu este cazul S7, terminalul din imaginile alăturate este subțirel și finuț, cu o baterie de 4000 mAh. ”Magia” ar putea veni din adopția unui panou proprietar mai deosebit.

Sharp S7 are 147 x 70 x 8,9 milimetri și 167 de grame. Spatele este din metal, într-o perioadă în care majoritatea producătorilor au ajuns să opteze pentru sticlă. Ecranul este punctul forte al acestui gadget și constă într-un IGZO LCD de 5,5 inci cu o rezoluție nativă de 2160 x 1080 și un raport de aspect de 18:9. Ecranul integrează tehnologia proprietară de economisire a energiei creată de Sharp și de acolo ar putea rezulta autonomia de o săptămână.

În rest, vorbim un aparat mainstream, cu un Snpadragon 630 cu 3GB RAM. Partea de captură este asigurată de o cameră de 12 megapixeli cu F/2.0 și stabilizarea electronică de imagine. Selfie-uri vor cădea în sarcina unui senzor de 8 megapixeli cu F/2.2. Noul Sharp S7 se va lansarea cu Android 10 și face parte din programul Android One, care promite actualizări de firmware la intervale regulate de timp. Nu știm încă prețul, dar va ajunge în magazine la mijlocul lunii decembrie în culorile piersică, argintiu și gri.

sharp s7 2

Citește și: