Telefonul pliabil Samsung este gata de lansare. Când îl vei putea cumpăra

Telefonul pliabil Samsung este gata de lansare. Când îl vei putea cumpăra

La 69 de zile distanță de la data la are telefonul pliabil Samsung ar fi trebuit pus la vânzare, Samsung a anunțat o dată de lansare a lui Samsung Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold este primul telefon pliabil al companiei, dar și primul al industriei. Sigur, au mai existat câteva prototipuri de astfel de telefoane, dar nimeni nu a avut curajul să facă primul pas către consumatori. Samsung a făcut asta și s-a cam ars, după ce telefonul său s-a stricat în mâinile celor care ar fi trebuit să-l testeze.

Drept urmare, compania din Coreea de Sud a retras telefonul de la vânzare și a zis că o să rezolve problemele și că revine cu o dată de lansare. Până acum compania nu a mai zis nimic, dar astăzi a anunțat că telefonul pliabil Samsung va fi gata în luna septembrie.

Da, producătorul coreean nu a anunțat o dată exactă, ci doar luna în care ar vrea să vândă telefonul. În acest moment, Galaxy Fold se mai află în teste pentru a se asigura că nu va mai exista niciun incident.

Ce modificări s-au făcut pentru Samsung Galaxy Fold

  • stratul protector al ecranului OLED a fost extins, iar acum este „evident că face parte din structura telefonului” și nu este doar o folie pe care ai putea să o dai jos
  • s-au făcut modificări pentru ca mizeriile și praful să nu mai intre sub ecran
  • au fost implementate capace de protecție pentru partea superioară și inferioară a telefonului, în jurul balamalei telefonului
  • au fost introduse bucăție de metal sub ecran pentru ca plasticul să fie ceva mai rigid
  • s-a redus spațiul dintre corpul telefonului și balamaua acestuia.

În tot acest timp, Samsung ar fi adus îmbunătățiri la nivel de software și aplicațiile ar trebui să funcționeze mai bine decât la început. Așadar, dacă totul merge conform planului, vei putea cumpăra telefonul din septembrie 2019, dar să fii pregătit să dai pe el aproape 2000 de euro. Totuși, este mai ieftin decât telefonul pliabil al chinezilor de la Huawei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNET