02 oct. 2019 | 16:52

Telefoane Digi ieftine: 3 modele noi și cel mai ieftin e doar 400 de lei

ACTUALITATE
Telefoane Digi ieftine: 3 modele noi și cel mai ieftin e doar 400 de lei
Digi R2

Grupul Digi | RCS-RDS a actualizat linia de telefoane Digi ieftine pe care le are în portofoliu. Vestea și mai bună e că prețurile nu se modifică mult. Însă, dat fiind categoria în care se află, nu te aștepta la specificații extraordinare.

În primăvară, grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că va avea în portofoliu și telefoane Digi ieftine. Primele trei au fost: C1, R1 și K1. Numele rămân (dacă le poți spune nume). E o oarecare modificare a prețurilor, dar nu exagerată.

Telefoane Digi ieftine: C2, R2 și K2

Cel mai ieftin model este Digi C2. Are un ecran de 6,1 inci HD+, cameră duală de 8 megapixeli, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, iar bateria este de 3.200 mAh. Partea și mai bună e ca acest model e dual SIM și are VoLTE pe ambele caartele (dacă a doua cartelă suportă așa ceva). După cum vezi, e un telefon fix entry-level. Preț: 400 de lei.

Modelul intermediar este Digi R2. Are ecran de 6,35 inci HD+, cameră duală de 13 MP, 4 GB memorie RAM si 64 GB spațiu de stocare. Bateria este de 3.900 mAh. Păstrează dual SIM și dual VoLTE. Mențiunea e că are o cameră de selfie similară modelelor Honor și în portofoliul cu telefoane Digi ieftine e fix la mijloc. Preț: 500 de lei.

Digi K2 este modelul premium (dacă îi poți spune așa). Are ecran de 6,3 inci Full HD+, cameră duală de 48 MP, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria este de 4.000 mAh și, da, dual SIM și VoLTE. Preț: 1.000 de lei.

Ce schimbări au apărut, la nivel de preț față de generația precedentă: cel mai ieftin model e cu 50 de lei mai scump, dar cel mai scump model e cu 100 de lei mai ieftin.

Vestea și mai bună e că aceste telefoane Digi ieftine arată mai bine și bateriile sunt generoase, în special la R2 și K2. În ceea ce privește alte detalii, cum ar fi actualizări pentru sistemul de operare sau furnizarea de opțiuni noi, e bine să ai speranțe limitate.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele