Digi lansează telefoane proprii: cum sunt primele modele ale operatorului

Digi lansează telefoane proprii: cum sunt primele modele ale operatorului

Pentru prima dată, Digi Mobil lansează propriile modele de telefoane și dacă te iei după preț, nu par să fie cine știe ce.

Este vorba de modelele Digi C1, R1 și K1, care sunt deja disponibile pe site-ul operatorului de telefonie mobilă. Toate cele trei modele sunt dual sim și disponibile numai pe negru. Ca sistem de operare, acestea vin cu Android 8.1 (Oreo).

Digi K1

Cel mai scump, dar și telefonul cu cele mai bune specificații dintre cele trei, este modelul K1.

Ecranul acestuia este unul destul de mare, de 6 inch. Doar cu foarte puțin mai mic decât ecranul modelului Samsung Galaxy S10, de exemplu, care are o dimensiune de 6.1 inch.

Ca specificații, telefonul Digi K1 vine cu un procesor Octacore Helio P23, memorie RAM de 6 GB, dar și cu 64 GB spațiu de stocare disponibil. Deci nimic impresionant. Pe spate, telefonul are cameră duală de 21 MP și una frontală, de 13 MP. Bateria din dotare este de 4200 mAh.

Telefonul costă 1.099 de lei la abonament.

Digi R1

Modelul are în componență un procesor quad core MTK 6739 și vine cu o memorie RAM de 3GB. Cât despre memoria internă, Digi R1 vine cu o capacitate de 32 GB. Bateria telefonului are 2850 mAh.

Telefonul are o cameră duală de 13 MP și cameră frontală de 5 MP. Și ecranul e ceva mai mic decât cel al modelului K1, de 5,72 inch. La abonament, telefonul costă 499 lei.

Digi C1

Acest model este cel mai ieftin, dar și cel mai slab dintre toate.

Deși are specificații mai proaste decât Digi R1, bateria modelului C1 este ceva mai mare, de 4000 mAh. Totuși, modelul vine cu același procesor quad core MTK 6739.

În rest, stă mai prost atât la capitolul memorie RAM (2 GB), cât și în ceea ce privește memoria internă, care este de doar 16 GB.

Prețul telefonului, la abonamentele Digi, este de 349 de lei.

Citește și:
Etichete: