Specificațiile OnePlus 7T Pro îți arată că-i cel mai bun telefon chinezesc din 2019

Specificațiile OnePlus 7T Pro îți arată că-i cel mai bun telefon chinezesc din 2019
11:59 02.09.2019

În timp ce Huawei are o situație incertă cu privire la Android și colaborarea cu Google, OnePlus poate profita. Astfel, OnePlus 7T Pro se anunță cel mai bun telefon chinezesc din 2019, iar din start va fi disponibil și într-o versiune specială.

Pe final de august, cu primele informații neoficiale mai concludente, nu era clar dacă OnePlus 7T Pro va avea un design diferit de modelul lansat în mai. Acum e ceva mai clar: va fi aproximativ la fel, doar că specificațiile sunt ceva mai bune, cum era de așteptat. Păstrează camera periscop, în timp ce modelul de bază, OnePlus 7T, va avea un ecran decupat.

Ce specificații ar avea OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro specificatii lansare
OnePlus 7T Pro McLaren Edition (dreapta) și un model obișnuit

OnePlus 7T Pro ar avea un ecran de 6,67 inci la rezoluție 2K și va păstra rata de refresh de 90 Hz, iar tehnologia panoului va fi AMOLED. Va fi curbat pe margini, cum te-ai fi așteptat, dar nu sunt îmbunătățiri radicale față de modelul precedent.

Bateria ar fi de 4.085 mAh cu încărcare rapidă Warp Charge, iar procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 855+. Nici la memoria RAM nu sunt schimbări mari. Ar fi o versiune de bază cu 8 GB memorie RAM alături de 256 GB spațiu de stocare. Eventual să vedem o versiune cu 512 GB.

Cât despre ediția limitată McLaren, acel model va avea 12 GB memorie RAM.

OnePlus 7T Pro McLaren
McLaren Edition

În cazul camerelor foto, cele principale sunt distribuite așa: 48 megapixeli, 16 MP pentru poze ultrawide și 8 MP pentru zoom optic 3x. Diferența aici ar fi făcută de aplicația camerei foto, care ar fi mai bună decât până acum. Ce-i drept, OnePlus n-a excelat niciodată la poze.

Altfel, OnePlus 7T Pro va rula Android 10 cu mici modificări făcute de companie. Cât despre OnePlus 7T, acel model va avea: o baterie mai mică (3.800 mAh), un ecran de 6,55 inci cu aceleași caracteristici, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, iar camera de zoom va fi de 12 MP cu zoom optic 2x.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: