Versiunea de PlayStation 5 pe care ar trebui s-o aștepți în 2020

Versiunea de PlayStation 5 pe care ar trebui s-o aștepți în 2020

PlayStation 5 va fi lansată anul viitor. E noua generație de console video, dar nu e singurul anunț de luat în seamă. Compania ar putea plusa.

PlayStation 5 se lansează anul viitor, cel mai probabil în luna decembrie. Un bun moment, așadar, să-ți pui bani deoparte ca să ți-o iei sau să o oferi cadou. Se zvonește că noua consolă PS 5 va costa în jur de 500 de dolari, dar prețul final nu a fost anunțat oficial. Până atunci, însă, bursa zvonurilor e deschisă.

Există indicii că producătorul ar pregăti, de fapt, o dublă lansare. Și asta pentru că Microsoft ar pregăti ceva similar. Hai să vezi despre ce e vorba.

Supriză suplimentară la pachet cu PlayStation 5

Cele mai recente informații arată că Microsoft ar vrea să lanseze anul viitor două versiuni ale consolei Xbox Scarlett. Una dintre ele, evident, mai accesibilă. Cum cei doi rivali se uită extrem de atent la ce face celălalt și, de multe ori, mișcările sunt calculate fix în funcție de acest lucru.

S-ar pregăti să lanseze și o versiune Pro a noii console PlayStation 5. Care s-ar putea să fie lansată în același timp cu versiunea standard.

Noua consolă PS5 vine în luna decembrie a anului viitor, așa că s-ar putea ca și versiunea Pro să fie lansată tot înainte de Crăciunul din 2020. Sigur, ar putea fi doar un zvon, dar dacă te uiți la strategia Microsoft, s-ar putea să existe acolo o inspirație. Recent, un reprezentant al companiei japoneze declara că lansarea unei console PlayStation 5 Pro este inevitabilă, pentru că așa a făcut și în trecut.

Numai că lucrurile s-ar putea schimba mult mai rapid acum. În trecut, când tehnologia nu era așa de avansată, ciclul de viață al unei console era cuprins între 7 și 10 ani. Acum, acesta a scăzut – e undeva între 6 și 7 ani. Pentru că inovația vine mai repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI