Smartphone-ul care ți-ar aduce bani după fiecare utilizare

Smartphone-ul care ți-ar aduce bani după fiecare utilizare

Smartphone-ul, la fel ca și automobilul, se depreciază din prima zi de utilizare. Acest telefon îți promite câștiguri lunare serioase.

iPhone, Samsung S10 sau Huawei P30 Pro sunt telefoane premium, ce te costă mulți bani, iar recuperarea investiției nu este posibilă. Sigur, telefonul te poate ajuta să câștigi bani, dar nu este cauza directă. În schimb, un producător spaniol îți propune un telefon care ți-ar asigura un venit lunar de aproape 400 de euro. Acest lucru ar fi posibil prin minarea după criptomonede.

Prețul telefonului Minephone WX nu este unul mic (2900 de euro), însă promite câștiguri serioase, de până la 13.342 de euro în trei ani. Producătorul Minephone WX îți garantează că acesta va reuși să mineze până la 2 etherum pe lună (valoarea unei astfel de monede este de 198 de euro în acest moment).

De ce este improbabil să câștigi 400 de euro minând cu telefonul mobil

Deci ai putea să câștigi în jur de 400 de euro pe lună doar ca să rulezi o aplicație pe telefon? Sună prea bine ca să fie adevărat. Și probabil că este.

Pentru un mining competitiv, ai nevoie o platformă compusă din mai multe GPU-uri high-end, cu un cost mai mare decât acest smartphone în sine. Chiar ei fac comparația dintre telefon și o platformă ce costă 4500 de euro.

Este imposibil să împachetezi acest tip de putere de mining într-un dispozitiv mobil, mai ales dacă este conceput în așa fel încât dispozitivul să nu consume nici o putere suplimentară.

Telefonul Minephone WX are un procesor MediaTek Helio P60, 6 GB memorie RAM și până la 128 GB spațiu de stocare (extensibil cu un card microSD de până la 256 GB). Ecranul este unul de 6,2 inci, iar rezoluția este una FHD+. Nu putea fi un smartphone modern fără camere foto. Are același sistem dual de cameră atât pe față, cât și pe spate, format dintr-un senzor de 16 MP și 8 MP. Bateria este de 3550 mAh și poate fi încărcată atât pe fir, cât și wireless.

Dacă achiziționezi telefonul vei fi angajat într-un contract de mining de trei ani. În cazul în care dificultatea mineritului crește și profitabilitatea scade, utilizatorii vor putea „extrage câștigurile într-o altă criptomoneda”.

Este un proiect suspicios și mineritul de pe telefon, încă nu este viabil. Mai ales cum este prezentat pe site-ul telefonului, cu costuri aprope zero.