Scurtmetrajul despre Anthem care vrea să te convingă să te joci

Scurtmetrajul despre Anthem care vrea să te convingă să te joci

Nu mai este mult timp până la lansarea Anthem, iar dacă te mănâncă palmele de nerăbdare atunci aruncă un ochi peste acest scurtmetraj Anthem realizat de regizorul filmului District 9.

Regizorul filmului District 9 Neil Blomkamp a dezvăluit un film live-action scurtmetraj numit Conviction a cărui acțiune este amplasată în lumea ficțională a jocului video Anthem dezvoltat de Bioware.

Scurtmetrajul este realizat de Oats Studios, „un incubator experimental unde se încearcă diferite idei înainte de a le dezvolta în proiecte mai mari”. Așadar, Conviction se simte ca un trailer realizat pentru un proiect mai lung, ca pentru un film Athem. Are doar trei minute și jumătate și timp în care vedem cum omenirea încearcă să supraviețuiască în acestă lume ostilă și pentru asta au construit o cetate numită Fort Tarsis, iar pentru exploarea lumii au construit costume armurate numite Javelins.

Costumele sunt dotate cu mici reactoare care le permite purtătorilor să zboare și astfel să poată explora lumea ostilă din jur.

Blomkamp s-a implicat în proiect după ce a văzut jocul în 2017. A fost cu adevărat impresionat de lumea creată în Anthem și a vrut să creeze o poveste în acest univers.

Nu este pentru prima dată când Blomkamp și studioul său colaborează cu companii de jocuri. Oats Studios, impreună cu echipa Unity, va produce un trio de scurtmetraje, iar Blomkamp a fost atașat unei producții ce trebuia să transforme jocul Halo într-un film. Acel proiect nu s-a materializat, dar el a făcut un scurtmetraj în 2012 numit Landfall, iar acel film a fost folosit de Bungie pentru a promova Halo 3.

Jocul pe care este bazat acest scurtmetraj va fi lansat luna aceasta. Am jucat sesiunea de beta și nu am rămas cu o impresie plăcută. La nivel de gameplay lucrurile stau mai bine și cu Anthem îți poți satisface fanteziile de Iron Man. Odată ce ai pus costumul pe tine, jocul devine foarte distractiv. Este absolut satisfăcător să zbori în lumea dezvoltată de Bioware. Problema apare la nivel narativ. Poți citi aici despre experiența din beta. Chiar și așa sunt curios să văd ce a făcut Bioware cu povestea în Anthem.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge