Schimbarea Google care îți amplifică dependența de filme și seriale

Schimbarea Google care îți amplifică dependența de filme și seriale

Având în vedere numărul aparent infinit de filme și seriale pe care merită să le vezi, cei de la Google s-au decis să-ți facă viața un pic mai ușoară.

Explozia din ultimul an a serviciilor de streaming a dus la realizarea unor producții din ce în ce mai interesante. Cele mai multe dintre ele sunt disponibile legal, online. Din păcate, este destul de greu să le găsești și, mai mult decât atât, să le ții minte. Uneori, poate îți recomandă un prieten un film și îl cauți imediat pe Google ca să vezi despre ce este vorba, dar asta nu înseamnă că mâine îți vei mai aduce aminte ce ai căutat astăzi.

În acest context, Google încearcă să-ți facă viața mai ușoară printr-o actualizare a celui mai important serviciu din portofoliul său, Google Search. Momentan, noul mecanism este disponibil doar în versiune de mobil a motorului de căutare, dar nu este exclus să ajungă vreodată și pe desktopuri.

Ideea din spatele acestui update este cât se poate de simplă. În momentul în care cauți filme sau seriale, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos, vei întâmpina o secțiune nouă. Este vorba de două colecții pe care le vei actualiza manual, dar la care vei avea acces foarte ușor. Acestea sunt intitulate sugestiv ”Vizionate” (Watched) și ”De vizionat” (Watchlist), conform celor de la 9to5Google.

Dacă te referi la clip, scurt metraj sau producție originală care există pe Google, pe lângă cele două butoane de mai sus, vei avea un al treilea intitulată Watch Now (Vizionează acum). În cazul peliculelor aflate în cinematografe, vei putea cumpăra bilete direct din căutarea de pe Google.

Noua funcție a motorului de căutare detaliată mai sus ar trebui ar trebui deja să fie disponibilă pentru un anumit număr de internauți, urmând ca disponibilitatea sa să se extindă în următoarea perioadă, atât pe web, cât și în aplicația Google de iOS și Android.

google watchlist

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: