09 aug. 2019 | 12:31

Google Search are probleme cu indexarea conținutului paginilor web

ACTUALITATE
Google Search are probleme cu indexarea conținutului paginilor web

Google Search se confruntă cu niște probleme reale, iar motorul pare că nu mai face indexarea conținutului nou de pe paginile web. Problema persistă de peste 12 ore.

Google are probleme astăzi, iar motorul de căutare nu indexează conținutul de pe internet, de aceea este posibil ca articole noi să nu-ți apară în căutări. De exemplu, dacă te uiți la știrile de top din Google News poți vedea că sunt câteva titluri din ultimele ore, dar foarte multe sunt de ieri.

Gigantul american a confirmat că are probleme cu indexarea și a adăugat că „avem probleme cu inspecția URL-urilor în modulul de căutare”. Chiar și așa, după rezolvarea acestei probleme, indexarea tot nu se face cum trebuie. Reprezentanții companiei au declarat că lucrează să rezolve problema.

Google caută pe internet și indexează tot timpul conținutul nou pentru a-l afișa utilizatorilor atunci când aceștia caută o informație. Când există astfel de probleme, Google nu poate să livreze cele mai noi informații, pe care utilizatorii de așteaptă de la cel mai folosit motor de căutare din lume.

Motorul de căutare s-a mai confruntat cu astfel de probleme în aprilie și mai.