Nissan a creat scaune de gaming inspirate de GTR-ul de 565 de cai putere

Nissan a creat scaune de gaming inspirate de GTR-ul de 565 de cai putere
15:44 18.09.2019

Dacă ești în căutarea unor scaune de gaming de pe care să te joci, l-ai putea lua în considerare chiar pe cel inspirat de Nissan GT-R.

În cazul în care petreci foarte mult timp la calculator, un scaun confortabil ar putea fi extrem de important pentru tine. Iar cum fanii jocurilor video stau destul de mult în fața ecranului, ar putea avea nevoie și mai mare de așa ceva.

Pentru asta, Nissan vine acum cu modele de scaune de gaming inspirate de vehicule precum GT-R Nismo, Leaf sau Armada.

Cum arată aceste scaune de gaming gândite de Nissan

Compania spune că gamerii sunt nevoiți, de multe ori, să aleagă între aspect și confort. Astfel, scaunele gândite de compania auto le-ar oferi pe ambele. Spune că are în spate decenii întregi de experiență în design-ul de scaune și este convinsă că aceste trei concepte ar urma să trezească interesul gamerilor din toată lumea.

Cele trei scaune de gaming concepute de Nissan sunt inspirate de modelul sport GT-R Nismo, modelul electric Leaf și SUV-ul Armada.

Acestea ar arăta cam așa:

Compania menționează și materialele din care scaunele ar urma să fie fabricate, în cazul în care se va hotărî să le lanseze pe piață.

Totuși, partea proastă e că, cel mai probabil, aceste scaune de gaming inspirate de mașinile Nissan nu vor ajunge pe piață. Design-urile oferite de compania auto nu sunt decât niște concepte realizate pentru a sărbători National Video Games Day. Compania nu are în plan să înceapă producția acestora, însă spune că urmărește să vadă reacția publicului. Dacă aceasta va fi pozitivă, e posibil ca aceste scaune să poată ajunge în magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Nissan
Etichete: