Samsung Galaxy S10 o să poată fi încărcat wireless mai bine ca niciodată

Samsung Galaxy S10 o să poată fi încărcat wireless mai bine ca niciodată

Azi se lansează seria de telefoane Samsung Galaxy S10, iar odată cu telefoanele vin și o gamă de accesorii, inclusiv un încărcător wireless și o baterie externă capabilă să încarce telefonul fără fir.

Samsung va oferi încărcare wireless și pe modelele Galaxy S10, dar este pregătită să ofere și un nou tip de încărcător wireless. Este vorba despre Samsung Duo Pad EP-P5200. Acest nou încărcător este similar cu cel din trecut, doar că de data acesta vei putea să-ți încarci două dispozitive în același timp.

Cu Duo Pad vei putea încărca și Samsung Galaxy S9, dar și Samsung Galaxy S10 sau oricare alt telefon care suportă acestă metodă de încărcare. În plus, vei putea să-ți încarci wireless și accesoriile, fie că vorbim despre căștile Galaxy Buds (ce vor fi prezentate și ele azi) sau de noul ceas inteligent Samsung Galaxy Watch Active (tot azi îl vom vedea și pe el).

Încărcătorul are două zone de încărcare: una mai mare (capabilă de furnizarea a 10 W) și una mai mică (capacitate de doar 5 W). Acesta va fi disponibil în două culori, alb sau negru, și ar costa 99 de euro.

Sud-coreeni vor lansa și o nouă baterie externă de 10.000 mAh care și acesta poate încărca wireless sau prin fir un telefon sau alt dispozitiv. Bateria va putea fi folosită să încarce wireless modele precum Galaxy S10e, S10+ sau S10.

Încărcarea fără fir a bateriei este de 5 wați, iar cea prin fir ajunge la 15 wați. Prețul pentru Samsung Wireless Power Bank este de 40 de euro și ar fi disponibil în argintiu și roz. Nu sunt accesorii nemaiîntâlnite, dar este bine că Samsung le oferă astfel utilizatorii nu mai trebuie să apeleze la produse de la producători terți.

Îți dăm toate detaliile despre noile telefoane și despre accesorii în acestă seară când are loc evenimentul de lansare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: