Samsung Galaxy S10 are o dată de lansare. Când debutează telefonul

Samsung Galaxy S10 are o dată de lansare. Când debutează telefonul

Samsung Galaxy S10 se apropie de data de lansare, iar cum putem vorbi mai clar ca niciodată despre o zi anume pentru debutul smartphone-ului.

Despre Samsung Galaxy S10 am scris deja o grămadă de știri, iar în multe am vehiculat și posibilele date de lansare ale telefonului. S-a speculat că smartphone-ul ar putea să apară chiar la CES 2019, dar ne-am convins între timp că ar fi fost mult prea devreme pentru asta.

Cel mai vehiculat moment al lansării pentru telefon era MWC 2019, care va avea loc la final de februarie, în Barcelona. Acolo a fost lansat și duoul de anul trecut, S9 și S9 Plus. Nici această informație nu mai e de actualitate, după ce Samsung a anunțat oficial data unui eveniment Unpacked.

Astfel, viitoarele telefoane Samsung Galaxy S10 vor debuta la Bill Graham Civic Auditorium, din San Francisco. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 februarie începând cu ora 21, ora României.

samsung galaxy s10 lansare

Samsung indică faptul că 2019 marchează aniversarea de un deceniu a seriei Galaxy, iar numărul 10 este evidențiat pe invitație.

La Unpacked ar urma să vedem și un prototip complet funcțional al telefonului pliabil, un progres major față de ceea ce am văzut în toamnă.

Există și un posibil motiv pentru care Samsung vrea să evite MWC și să lanseze telefoanele mai devreme. Au apărut zvonuri conform cărora Huawei ar urma să își lanseze telefonul pliabil acolo, iar sud-coreenii nu vor ”să împartă scena” sau să nu fie în centrul atenției, mai ales că S10 este ediția aniversară a seriei Galaxy S, așadar este un telefon special.

Acum, Samsung are ocazia să le ia fața chinezilor la capitolul telefon pliabil.

Citește și: