Samsung Galaxy S10 5G ia foc, dar compania dă vina pe utilizator

Samsung Galaxy S10 5G ia foc, dar compania dă vina pe utilizator

După ce Galaxy Fold s-a stricat, Samsung pare să aibă probleme și cu versiunea 5G a telefonului Galaxy S10.

Samsung pare să se lovească numai de probleme în ultima vreme, când vine vorba de telefoane sale. Samsung Galaxy Fold a fost retras de pe piață, iar acum Samsung Galaxy S10 5G ar putea avea probleme similare cu cele ale răposatului Samsung Note 7.

Telefonul Samsung Galaxy S10 5G al unui utilizator, identificat doar cu numele de Lee, ar fi luat foc dintr-odată. El a publicat pe internet imagini cu smartphone-ul distrus și susține că dispozitivul era pe masă „când a început să miroasă a ars și să iasă foarte mult fum din telefon”. Atunci el a scăpat telefonul din mână pentru că se încisese prea tare.

El a contactat Samsung în legătură cu această problemă, dar compania a refuzat să-i înlocuiască telefonul sau să-i returneze banii deoarece vina ar fi fost a utilizatorului.

Samsung Galaxy S10 5G, noul Note 7?

„Am primit produsul și am făcut o inspecție, dar nu am găsit defecte la produs. Acesta a fost distrus de o sursă externă”, au spus reprezentanții Samsung.

Nu știm exact ce s-a întâmplat cu acel telefon, dar Samsung nu are un trecut lipsit de probleme când vine vorba de telefoane care explodează sau care iau foc. În urmă cu doi ani și jumătate, bateriile din Samsung Galaxy Note 7 au început să explodeze și Samsung a fost nevoită să retragă produsul de pe piață.

Vom vedea dacă alte probleme similare vor apărea și pe alte modele 5G sau dacă a fost doar un caz. Să sperăm că nu vor mai apărea asemenea imagini pe internet și că S10 5G este un telefon care nu-ți pune viața în pericol.

Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G lansat pe piață și este funcțional în Coreea de Sud și ar trebui să ajungă în SUA din 16 mai.

Citește și: