08 mai 2019 | 09:47

Ce face Samsung cu telefonul pliabil: noua dată limită impusă de companie

ACTUALITATE
Ce face Samsung cu telefonul pliabil: noua dată limită impusă de companie

Samsung Galaxy Fold ar fi trebuit să se fi lansat în aprilie, dar probleme de construcție au făcut ca Samsung să amâne momentul. Acum are o dată limită până când să rezolve situația.

Cu puțin timp înainte de lansarea oficială, mai multe telefoane pliabile Galaxy Fold au ajuns la jurnaliștii tech, la bloggeri și la diferite publicații pentru review. În doar două zile, modelele trimise pentru teste au început să cedeze. Au avut diverse probleme despre care am scris la momentul respectiv.

Coreeni au retras telefonul și acum inginerii companiei trebuie să repare toate aceste probleme sesizate, însă nu au foarte mult timp la dispoziție.

Samsung a anunțat că va anula precomenzile făcute pentru Galaxy Fold, dacă nu va reuși să-l livreze până pe 31 mai și dacă clienții nu-și confirmă expres dorința de a aștepta o livrare viitoare. Acest termen limită a fost impus pentru că oficialii companiei nu știu dacă și când se vor rezolva problemele legate de dispozitiv.

Galaxy Fold ar putea fi o pată pentru companie, la fel ca Galaxy Note 7

Au mai existat zvonuri cum că Samsung ar putea renunța de tot la telefonul pliabil, alții susțineau că Galaxy Fold ar putea ajunge în magazine din 13 iunie.

Inițial, oficialii coreeni s-au arătat încrezători că vor livra anul acesta peste 1 milion de unități. Însă acum nici nu mai sunt singuri că telefonul va fi gata de lansare.

Înainte de a fi retras definitiv, Samsung Galaxy Fold a ajuns și în România și am avut ocazia să o vedem și noi. Am povestit în acest articol tot ce trebuie să știi despre cel mai nou telefon al Samsung. Samsung Galaxy Fold ar fi intrat în România cu un preț de 9.500 de lei și, da, e peste prețul unui laptop sau al oricărui alt smartphone.

Huawei are o propunere și mai scumpă cu Mate X, un telefon care ar putea avea un preț de 11.500 de lei în România.