23 iul. 2019 | 08:04

S-a lansat iOS 12.4: transferul de date de pe un iPhone pe altul va fi semnificativ mai simplu

ACTUALITATE
S-a lansat iOS 12.4: transferul de date de pe un iPhone pe altul va fi semnificativ mai simplu

Fără prea multe surle și trâmbițe, Apple a lansat în ultimele 24 de ore mai multe actualizări. Este vorba de iOS 12.4, watchOS 5.3 și macOS Mojave 10.14.6. Terminalele mai vechi care nu au mai beneficiat de actualizări recente vor fi actualizate la iOS 9.3.6 și iOS 10.3.4.

În cazul în care te afli în posesia unui smartphone Apple care nu a mai fost actualizat de mult timp, s-ar putea să te bucuri de lansarea celui mai recent update. Acesta remediază o vulnerabilitatea GPS care influența precia localizării când foloseai navigația. În plus, putea duce la afișarea incorectă a datei și orei exacte.

Cea mai interesantă particularitate introdusă odată cu iOS 12.4 ține însă de transferul datelor de pe un terminal vechi pe unul nou. Această funcție era disponibilă de mult timp, dar rezolva doar o parte din problemă. Îți transfera conturile și aplicațiile instalate, fără datele din interiorul acelor aplicații. În plus, dacă aveai o librărie foto foarte mare, șansele de a o transfera integral de pe un dispozitiv pe altul erau infime. De acum, nu mai trebuie să apelezi la un laptop sau la un backup de iCloud pentru a-ți transfera toate informațiile.

În ceea ce privește noul watchOS 5.3, acesta remediază o vulnerabiltate importantă în funcționarea funcției Walkie-Talkie și o reactivează pentru a putea fi folosită. Ea fusese dezactivată printr-o actualizare anterioară. Lista completă a detaliilor introduse în iOS 12.4 poate fi văzută mai jos în comunicatul oficial pe marginea subiectului.

”iOS 12.4 oferă în premieră funcționalitatea de migrare pentru iPhone, care permite transferarea datelor direct de pe un iPhone vechi pe unul nou, și îmbunătățește securitatea iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Această actualizare conține:

Migrarea pentru iPhone

  • Oferă în premieră posibilitatea de a transfera wireless datele și de a migra direct de pe un iPhone vechi pe unul nou în timpul configurării

Alte îmbunătățiri și corectări de probleme

  • Include corectarea unei probleme de securitate pentru aplicația Walkie-talkie de pe Apple Watch și reactivează funcționalitatea Walkie-talkie

În plus, această actualizare furnizează compatibilitate pentru HomePod în Japonia și Taiwan.

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web:

https://support.apple.com/HT201222

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele