19 iun. 2019 | 15:21

Riot Games lanseaza Teamfight Tactics, un nou joc bazat pe League of Legends si Dota 2 Auto Chess

ACTUALITATE
Riot Games lanseaza Teamfight Tactics, un nou joc bazat pe League of Legends si Dota 2 Auto Chess

Riot Games lansează un nou joc bazat pe League of Legends și Dota 2 Auto Chess. Acesta se numește Teamfight Tactics și este un joc de tip autobattler.

Teamfight Tactics este disponibil în Public Beta Enviroment și poate fi accesat din clientul de League of Legends. Oricine are acces la clientul de beta se poate juca.

Teamfight Tactics este varianta a lui Riot pentru genul de joc, devenit tot mai popular de tip autobattler. Acest gen a crescut în popularitate după apariția unui mod pentru Dota 2 numit Auto Chess, care între timp a devenit un joc de sine stătător intitulat Dota Underlords, ce a fost lansat la începutul lunii iunie.

Teamfight Tactics este un joc de strategie pe runde care te pune în luptă cu alți șapte oponenți, iar scopul tău este să construiești o echipă puternică care să lupte pentru tine și să fie ultima care rămâne în picioare. Te poți gândi la acest joc ca o combinație dintre șah și League of Legends.

Cum te joci Teamfight Tactics

Ai la dispoziție eroi (fiecare cu abilitățile sale), iar după fiecare rundă primești bani cu care poți cumpăra alți eroi pe care să-i alături echipei. Este important ca eroii tăi să aibă sinergie și să învingă adversarii. Poți să vezi felul în care ceilalți șapte jucători își construiesc echipa.

Aici renunți la dinamismul unei lupte de LoL pentru tactică. Aici ești, mai degrabă, un antrenor care formează o echipă bună, iar în LoL ești un jucător ce trebuie să execute bine schemele.

Fanii League of Legends vor acorda o șansă acestui nou titlu Riot Games deoarece în joc figurează peste 50 de eroi din LoL, eroi precum Yasuo, Mordekaiser și Pyke. Jocul se află momentan în beta și cei care vor să-l încerce trebuie să urmeze instrucțiunile de aici.

Va fi interesant de urmărit dacă Teamfight Tactics va călca pe urmele League of Legends și va deveni un joc la fel de popular la nivel global.