09 mai 2019 | 08:35

iPhone XR 2019: cum va face valuri cel mai ieftin iPhone

ACTUALITATE
iPhone XR 2019: cum va face valuri cel mai ieftin iPhone

Oamenii își doresc un iPhone mai ieftin, iar noua generație de iPhone XR ce va fi lansată în 2019 va încerca să satisfacă toate pretențiile utilizatorilor.

Conform statisticilor ajunse online, iPhone Xr a fost cel mai bine vândut smartphone Apple din ultimele două trimestre fiscale. Departe de a fi ieftin, acesta este cel mai accesibil gadget al companiei americane, iar interesul pentru un succesor care să continue trendul vânzărilor generoase este semnificativ.

iphone xr 2019 2În urmă cu puțin timp, au ajuns online primele randări 3D cu iminentul terminal. Chiar dacă mai sunt câteva luni bune până la lansarea efectivă a aparatului, randările sunt în concordanță cu speculațiile din ultimele luni și au șanse destul de mari să fie apropiate de realitate.

Spatele este similar cu cel al iPhone-ului din 2018, cu excepția camerelor principale, care sunt în număr de două, instalate pe un pătrat care iese un pic din afara carcasei. Această alegere de design am mai văzut-o în trecut la randările pentru iPhone XI, doar că în acel caz era vorba de trei știri.

Partea din față a aparatului rămâne neschimbată. Va fi vorba de același panou de 6,1 inci, aceleași dimensiuni generale și, cu excepția îngroșării din dreptul camerei, o grosime un pic mai mică. Per ansamblu, se va integra în 7,8 milimetri și 8,5 milimetri în zona camerelor. Ca referință, actualul iPhone XR are 8,3 milimetri.

Momentan, nu se cunosc particularitățile de captură ale noului smartphone, dar este foarte probabil ca cele două camere să aibă multe în comun cu cele pe care le vedem pe actualul iPhone Xs. Pornind de la această premisă, vom vedea două camere de 12 megapixeli, una tele și una cu un câmp vizual standard. Camera frontală pentru Face ID și selfie-uri va rămâne neschimbată. În privința ecranului, acesta ar putea fi ultimul LCD produs vreodată de Apple. Telefonul pare să folosească aceeași mufă Lightning pentru transfer de date și încărcare, deși au existat speculații vizavi de o tranziție la USB C.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele