Primele detalii despre iPhone SE2: cât va fi de mare și când se lansează

Primele detalii despre iPhone SE2: cât va fi de mare și când se lansează

iPhone SE s-a lansat în martie 2016 ca o alternativă pentru cei care își doreau un smartphone Apple mai ieftin și mai ușor de manevrat. În curând, se pare că va avea partea de o continuare sub forma iPhone SE2.

Până la ora actuală, iPhone SE2 a fost subiectul unui număr foarte mare de zvonuri. Apple ar fi trebuit să lanseze de mult timp o continuare pentru acel gadget, dar se pare că va aștepta până la începutul lui 2020 pentru a satisface dorința fanilor. Din păcate, pentru că nici această informație nu provine dintr-o sursă oficială, merită percepută cu un anumit grad de reticență.

Cele mai noi scenarii legate de lansarea iPhone SE2 au ajuns online de la analistul Mig-Chi Kuo. În trecut, analistul de la TF International Securities a mai avut dreptate de mai multe ori în momentul în care a vorbit despre dispozitive nelansate de la Apple. Ca urmare, sunt șanse mari să știe el ceva ce nu știm noi.

Conform noilor speculații, iPhone SE2 se va lansa la începutul anului viitor. Acesta va include același procesor din iPhone 11 și 11 Pro, împreună cu 3GB LPDDR4X, într-o carcasă de iPhone 8. În contextul în care s-au împlinit doi ani de când Apple nu a mai lansat un smartphone cu buton principal Home în partea de jos a ecranului, respectivul detaliu s-ar putea să atragă clienții care nu sunt amatori de Facebook ID și apreciază manevrabilitatea sporită a unui buton fizic pentru a ieși din aplicații. Ca referință, iPhone 11 Pro are 4GB RAM, față de cei 3GB menționați mai sus.

Dacă datele dezvăluite de Kuo se dovedesc a fi adevărate, iPhone SE2 va avea aceeași diagonală a ecranului de 4,7 inci, în contextul în care iPhone 11 și iPhone XR au un panou cu margini infime de 6,1 inci. Cel mai probabil, va fi un gadget mai ieftin decât cele pe care le are Apple în ofertă acum. iPhone SE s-a vândut inițial cu 399 de dolari. Dacă iPhone SE2 se va vinde la același preț, va fi cu 50 de dolari mai puțin de iPhone 8 la ora actuală. Camera sau camerele de pe spate nu vor fi la fel de bune precum în iPhone 11, dar ar trebui să facă o treabă decentă.

Citește și: