Premieră de la Digi | RCS-RDS: o echipă românească de fotbal va putea fi văzută pe Digi 4K

Premieră de la Digi | RCS-RDS: o echipă românească de fotbal va putea fi văzută pe Digi 4K
Sursa foto: Imagine originală de Inquam Photos / Mircea Manole

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat încă din 2018 televiziunea 4K, chiar prima din România. Până acum a mizat puternic pe sport și, în sfârșit, va fi difuzat și meciul unei echipe românești de fotbal.

Pe 24 octombrie, CFR Cluj are un meci programat în Europa League. Acesta va putea fi văzut pe Digi 4K și este primul meci al unei echipe românești disponibil la cea mai bună rezoluție. Probabil performanța nu va fi la nivelul calității transmisiunii.

Partida Rennes – CFR Cluj va fi difuzată în rețeaua RCS-RDS pe Digi Sport 1 și Digi 4K de la ora 22.

Cum obții Digi 4K la preț mai mic acum, dacă n-ai deja abonament de la RCS-RDS

Înainte să te gândești să te bagi la un abonament, trebuie să ai un televizor compatibil. Dar majoritatea din ultimii ani, chiar și la 1.500 de lei, suportă formatul 4K.

În prezent, înainte de meciul lui CFR Cluj, RCS-RDS promite că, prin Digi TV, ai acces la peste 140 de canale digitale, primul echipament e gratuit și ai Digi 4K gratuit timp de patru luni.

După cele patru luni, plătești cinci lei pe lună doar pentru extraopțiunea asta. Oferta e disponibilă doar online, în perioada 7 – 31 octombrie, și o poți vedea aici.

Dincolo de ce transmite RCS-RDS prin această televiziune, e bine să știi că e destul de limitat conținutul. Și asta chiar și la nivel global. Netflix a încercat cu seriale și filme, YouTube oferă suport pentru așa ceva, dar doar pe web, iar alții încă nu.

Așa cum televiziunea RCS-RDS e bazată pe sport, până la final de 2019 ar putea avea un rival. În vara lui 2019, Eurosport a spus că lucrează la așa ceva. Totuși, până la un anunț oficial, pe 24 octombrie ai primul meci al unei echipe românești disponibil la rezoluție Ultra HD. Măcar de atât să te bucuri pentru cei cinci lei pe lună.

Citește și:
Etichete: