RCS-RDS îți dă gratis Digi 4K: cum și de ce ar trebui să profiți de ofertă

RCS-RDS îți dă gratis Digi 4K: cum și de ce ar trebui să profiți de ofertă

Încă din 2018, grupul Digi | RCS-RDS a tras de televiziune 4K. Dacă în urmă cu un an era mai mult o promisiune, între timp a fost integrată în pachetele de abonare. Mai mult, acum are o campanie cu reducere pentru Digi 4K.

Discuția despre Digi 4K începe de la televizor: ai unul compatibil? Dacă da, atunci e justificat să te gândești că vrei un conținut ceva mai bun din punct de vedere tehnic. Al doilea pas presupune că ai abonament de cablu de la RCS-RDS.

În campania de acum, RCS-RDS promite că, prin Digi TV, ai acces la peste 140 de canale digitale, primul echipament e gratuit și ai Digi 4K gratuit timp de patru luni. După cele patru luni, plătești cinci lei pe lună doar pentru extraopțiunea asta. Oferta e disponibilă doar online, în perioada 7 – 31 octombrie, și o poți vedea aici.

Ce poți vedea la televiziunea 4K de la Digi | RCS-RDS

Deocamdată, chiar și la nivel global, conținutul 4K nu-i prea popular. Netflix  a încercat cu seriale și filme, YouTube oferă suport pentru așa ceva, dar doar pe web, iar alții încă nu.

Ce încearcă grupul Digi | RCS-RDS acum e să-și asigure un loc bun pe piață înainte să treacă și alte companii la acest standard. De exemplu, în vara lui 2019, Eurosport a spus că lucrează la așa ceva. Iar Digi 4K are un rival pe măsură în această companie, pentru că Digi 4K e axată în special pe competiții sportive.

În iulie, Andrey Stoychev, vicepreședinte Business Development, Distribution, Sports and Commercial Operations pentru Discovery în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA), a spus că anul acesta compania care administrează Eurosport va continua să dezvolte oferta prin noi produse, cum ar fi Eurosport 4K, un produs digital pentru canalele cu conținut factual.

Primul rival pe piața locală a fost altul pentru RCS-RDS. În ianuarie, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat modificarea licenței Travel Mix. Acesta a început să emită la rezoluție Ultra HD, adică așa cum e rezoluția 4K pentru televiziuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: