Polițist arestat pentru corupere de minori datorită unei rețele sociale

Polițist arestat pentru corupere de minori datorită unei rețele sociale

Un polițist are mari șanse să petreacă o lungă perioadă de timp după gratii, după ce a încercat să corupă o minoră pe Tinder să întrețină relații sexuale.

Snapchat s-ar putea să nu fie o aplicație foarte populară în cercul tău de prieteni, asta nu înseamnă însă că nu ai auzit de diverse filtre lansate de dezvoltatorii ei. Printr-o actualizare recentă, aplicația de socializare a inclus un filtru de schimbare a sexului. Practic, îți faci o poză, după care te transformă în fată dacă ești băiat și invers. Filtrul a fost destul de controversat la momentul lansării, dar acum s-ar putea să fie privit cu alți ochi.

Într-un reportaj al postului local NBC Bay Area din SUA, un adolescent cu numele Ethan s-a gândit că este o idee bună să creeze un cont de Tinder pentru o domnișoară, pornind de la o fotografie a sa realizată cu filtrul de schimbare al sexului din Snapchat. În mod obiectiv, părea o fată, chiar dacă ți-ai fi dat seama că are o vârstă destul de fragedă.

Nu a durat mult până când profilul minorului a atras atenția unui polițist din localitatea San Mateo. Robert Davies a fost cât se poate de ostentativ în ceea ce privește intențiile sale, începând cu afirmația ”Ești gata să te distrezi un pic în noapta asta?”. Deși ai putea să clasifici întregul set de circumstanțe ca fiind o înscenare, Ethan a insistat destul de mult în conversația cu polițistul pe faptul că are doar 16 ani. Ethan a continuat conversația cu Davies pe parcursul a 12 ore pentru a obține mai multe informații și fiecare mesaje a fost imortalizat printr-o captură de ecran.

La final, cu toate dovezile adunate, Ethan a contactat organizația Crime Stoppers. Acele date au dus la arestarea lui Davies. Șeful poliției din San Mateo s-a distanțat imediat de membrul organizație pe care o reprezintă, afirmând că acel comportament nu este o reflexie a valorilor departamentului.

Citește și: