Periuța de dinți care arată oribil, dar care îți curăță dinții în 10 secunde

Periuța de dinți care arată oribil, dar care îți curăță dinții în 10 secunde

Spălatul pe dinți nu este o sarcină dificilă de executat. Ar trebui să o faci de două ori pe zi timp de câteva minute. Totuși, pentru unii se dovedește a fi prea mult și de aceea a apărut Y-brush, periuța de dinți care arată oribil, dar care te spală în 10 secunde.

Y-Brush este un nou tip de periuță de dinți care arată ca și cum ai fi atașat o proteză unei periuțe obișnuite. Acestă creație este opera firmei franceze Fasteesh și este o încercare de a face periajul dinților mai rapid, dar și mai eficient.

Spre deosebire de o periuță obișnuită care spală dinți individual, creația francezilor îți spală toți dinții în același timp, de aici și timpul redus de periaj. De aceea, Y-Brush are o perie cu un cap mare care acoperă toți dinții (ca un protecție de dinți) și curăță timp de cinci secunde dinții de sus și cinci secunde dinții de jos cu ajutorul numeroaselor perii așesate la 45 de grade pentru o curățare eficientă.

Procedeul de spălare pe dinți este similar cu cel din prezent: pui pastă de dinți apoi pui acel capăt care arată ca o protecție de dinți în gură. Apeși butonul de pornire și simți că Y-Brush începe să vibreze. Este recomandat să simulezi mestecarea în timpul procesului de curățare pentru ca peria să curețe bine. Trebuie să faci asta doar zece secunde.

Timpul de periaj pare prea scurt pentru a asigura o curățare eficientă, dar rămâne de văzut dacă așa este sau nu. Deocamdată Y-Brush nu a primit aproparea ADA și poate ar fi bine să amâni cumpărarea unui astfel de dispozitiv până când se dovedește a fi pe bune.

Totuși, dacă te-ai convins că vrei așa ceva în casă atunci poți să o cumperi de pe site-ul oficial pentru 125 de dolari și livrarea se va face începând cu aprilie 2019.

Etichete: