OnePlus 7 face valuri online, înainte de lansare: ce trebuie să știi despre alternativa la Galaxy S10

OnePlus 7 face valuri online, înainte de lansare: ce trebuie să știi despre alternativa la Galaxy S10

Vor mai trece câteva săptămâni până la lansarea oficială a OnePlus 7, dar telefonul de top al chinezilor a început deja să facă valuri online în toată splendoarea sa.

Cei de la OnePlus ne-au obișnuit cu lansarea unui singur smartphone de top pe an. În 2019, va fi vorba OnePlus 7. Deși au ajuns deja online câteva randări cu iminentul aparat împreună cu o parte dintre detaliile tehnice, specificațiile complete ale gadgetului tocmai au fost publicate pe Giztop, împreună cu o altă randare din partea din față.

După cum se poate vedea, aceasta reconfirmă lipsa unei crestături în partea de sus a ecranului. Motivul pentru care nu se poate vedea o cameră frontală are legătură cu faptul că va fi integrată printr-un mecanism glisant de tip periscopic. Cu alte cuvinte, din software, o vei putea împinge în sus sau trage în jos în funcție de necesități.

În privința interacțiunii cu aparatul, vei avea pe partea dreaptă un buton de power, în timp ce butoanele pentru ajustarea volumului sunt integrate pe marginea din stânga. Este greu să fii sigur de autenticitatea unei astfel de randări. De aceea, trebuie percepută cu un anumit grad de reticență.

Vizavi de hardware, OnePlus 7 va fi construit în jurul unui panou OLED cu diagonala de 6,5 inci. La interior, va ascunde o combinație între un Snapdragon 855 cu 12GB RAM și va veni preinstlat cu Android Pie mascat cu interfața proprietară OxygenOS. Pe spate, va integra trei camere cu sisteme optice diferite. De cele mai multe ori, vei folosi o cameră de 48 de megapixeli, dar vor există și două camere de 20, respectiv 16 megapixeli. Camera frontală va fi de 16 megapixeli.

OnePlus 7 se va comercializa cu până la 256GB de memorie internă, în funcție de buget și cu un acumulator de 4000 mAh cu încărcare rapidă. Conform unui zvon, s-ar putea să permită încărcarea într-un ritm de 44W. Informații mai sigure vom vedea mai aproape de lansare.

 

Citește și: