22 mart. 2019 | 19:52

Andi Moisescu, avalanșă de ironii pe Facebook după declarațiile antivaccin ale Oliviei Steer: „Clipește de trei ori”

ACTUALITATE
Andi Moisescu, avalanșă de ironii pe Facebook după declarațiile antivaccin ale Oliviei Steer:

Andi Moisescu a fost luat la țintă pe Facebook după ce soția sa, Olivia Steer, și-a exprimat, din nou, opiniile anti-vaccinare. În final, aceasta și-a închis pagina de Facebook, iar cei care au vrut să o taxeze pentru declarațiile ei s-au îndreptat către Andi Moisescu.

Pagina de Facebook a lui Andi Moisescu s-a umplut de comentarii ironice după o nouă apariție publică a soția sale, pe tema vaccinării. Un medic pediatru, Mihai Craiu, invitat în aceeași emisiune a încercat să-i demonteze opiniile cu argumente, dar nu a fost luat în seamă. Discuția s-a derulat cu întreruperi multiple din partea Oliviei Steer și într-o atmosferă tensionată și dominată de neîncredere și contraziceri adresate de aceasta medicului.

Andi Moisescu, ținta ironiilor pe Facebook

Internauții s-au îndreptat împotriva lui Andi Moisescu, deși realizatorul nu a vorbit niciodată public despre opiniile soției sale. Mai mult, nu a dat niciodată de înțeles că le-ar susține pe deplin. A comentat doar opiniile soției sale legate de alimentația sănătoasă.

Prezentatorul TV s-a trezit cu comentarii acide pe pagina sa de Facebook, ca umare a emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, unde a părut Olivia Steer.

„Clipește de 3 ori rapid în următoarea emisiune ca să știm că ești în captivitate” sau „Sincer…fugi de acasa…băiat fain, dar fugi de acasă…”, au fost câteva dintre comentarii.

Un alt internaut continuă:

„După emisiunea de astăzi, orice judecător îți acordă divorțul și custodia copiilor, eu zis să profiți”.

Altcineva, însă, îi ia apărarea lui Andi Moisescu: „Plin de ipocriți pe aici, ce aveți fraților cu omul? Și de când o altă părere provoacă atâta ură. Nu vă convine, treceți mai departe”.

andi moisescu facebook

Olivia Steer și-a închis pagina de Facebook

Andi Moisescu a devenit ținta ironiilor pe Facebook din cauza faptului că internauții nu mai aveau unde să comenteze. Ca urmare a cascadei de comentarii negative primite pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer a luat decizia de a-și închide atât pagina oficială, cât și pe cea personală de pe rețeaua socială.

Modul în care a argumentat, precum și comportamentul de ansamblu al medicului Mihai Craiu au fost lăudate de colegi de breaslă. De exemplu, medicul Vasi Rădulescu a scris pe pagina sa de Facebook: 

Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte.

În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării.

În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală.

Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.

Și jurnalistul Vlad Mixich a comentat pe pagina rețelei sociale:

Îmi exprim din nou admirația față de dl doctor Craiu Mihai pentru că a fost prezent acolo, în studio alături de Olivia Steer, cu bun simț, cu informații clare în limbaj ușor de înțeles și, cum e chiar recomandabil, cu un dram de umor. Știu din proprie experiență cât de dificil este să-ți păstrezi calmul și totuși seriozitatea, ca medic și expert, când te afli la o televiziune alături de un anti-vaccinist de frunte. Ce a făcut astăzi dr. Craiu este un model de urmat, iar replicarea acestui model va fi motiv de mândrie profesională pentru orice alt medic pediatru din România care se respectă.