Noi detalii despre iPhone SE 2: se va lansa cu un iPad Pro cu realitatea augmentată

Noi detalii despre iPhone SE 2: se va lansa cu un iPad Pro cu realitatea augmentată

Cei care evită achiziția unor smartphone-uri de dimensiuni generoase, se vor bucura să afle că va exista în curând iPhone SE2. Acesta nu a fost momentan confirmat de Apple, dar mai mulți analiști au confirmat particularități legate de lansare.

În urmă cu câteva săptămâni, un analist chinez, care a mai avut dreptate în trecut cu referire la viitoare lansări Apple, a oferit câteva scenarii legate de iPhone SE2. Un nou set de speculații confirmă acele date, întârind ideea că informațiile cu pricina au fost corecte.

De această dată, analistul Ming-Chi Kuo a afirmat că iPhone SE2 se va lansa în primul trimestrul din 2020. Aceasta va avea un design foarte similar cu iPhone 8, în contextul în Apple nu a mai lansat de aproximativ 2 ani un telefon cu buton principal. Ecranul va avea o diagonală de 4,7 inci și va fi de tip LCD. Avantajul va veni pe partea de performanță, pentru că va utiliza un chipset Apple A13, același pe care îl găsești în iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max. Cei de la Nikkey Asian Review au publicat online aceleași date.

Conform predicțiilor din piață, Apple ar trebui să comercializeze 30-40 de milioane de unități pe parcursul anului viitor. Deși va avea un buton de Home, va fi interesant de văzut dacă Apple va opta în continuare pentru bătrânul TouchID sau va implementa mecanismul un pic mai scump de autentificarea facială, FaceID.

Tot în primul trimestru din 2020, Kuo este de părere ca va fi anunțat un nou iPad Pro. Acesta va incorpora un senzor 3D ToF (Time of Flight) pe spate pentru o serie de aplicații de realitate augmentată. La scurt timp după, va fi interesant de văzut dacă se confirmă zvonul și Apple va construi un headset de realitate augmentată, similar cu Microsoft Hololens. Spre deosebire de creația gigantului din Redmond însă, se pare că va utiliza un iPhone pentru partea de procesare și conectivitate. Un MacBook Pro este de asemenea pe lista speculațiilor, dar actualizarea seriei de portabile oferite de gigantul din Cupertino este mai degrabă o certitudine.

Citește și: