The Big Bang Theory pe Netflix: câte sezoane o să poți vedea online

The Big Bang Theory pe Netflix: câte sezoane o să poți vedea online

Netflix îți aduce seria The Big Bang Theory. Serialul urmărește viața unui grup de prieteni oameni de știință pe parcursul mai multor ani.

Serialul a apărut în 2007 și cuprinde 12 sezoane, formate din aproximativ 20 de episoade fiecare. Un episod are durata de 20 de minute. Ultimul sezon a apărut în 2019. Începând cu 1 iulie, serialul este disponibil și pe Netflix în România.

Ce poți să vezi în The Big Bang Theory pe Netflix

The Big Bang Theory îi are în centrul acțiunii pe Sheldon, Leonard, Howard și Raj. Cei patru sunt pasionați de știință, tehnologie, benzi desenate, filme, jocuri video și tot felul de treburi care țin de pop-culture. Aceștia o primesc în grupul lor de prieteni pe actrița aspirantă Penny, care s-a mutat recent în apartamentul de lângă cel pe care Sheldon și Leonard în împart.

Din 2007 până acum, serialul a strâns milioane de fani devotați. Cu toate astea, după 12 sezoane a trebuit să își ia adio de la aceștia. Motivul? În principiu, cu cât devine mai profitabil un serial și începe să genereze sume astronomice dde bani, actorii devin mai pretențioși, tensiunea în distribuție cu privire la salarii crește, iar serialul tinde să devină despre cu totul altceva decât ar fi trebuit.

Acum mai mult timp mai exista încă posibilitatea unui al treisprezecelea sezon.

Cei mai mulți membri ai distribuției erau încântați de acel scenariu, dar nu toți. Mai exact, interpretul lui Sheldon, Jim Parsons, nu a mai dorit să își reia rolul pentru un alt sezon, potrivit Entertainment Weekly. Mai mult, fanii serialului deja începuseră să spună că serialul trage de timp de dragul banilor.

Astfel, The Big Bang Theory a rămas cu doar 12 sezoane. Succesul de care s-a bucurat a atras atenția și altor producători de filme și seriale.

Chuck Lorre, creatorul seriei, a aflat că în Belarus există un serial TV numit The Theorists, care spune povestea „a patru oameni de știință care trăiesc în același apartament și au o vecină blondă frumoasă”. Lorre a zis că fiecare episod „pare a fi o traducere a unui episod” din The Big Bang Theory.

Lorre a vorbit cu avocații Warner Brothers, compania care produce serialul, și a zis: „[…] Ne-au spus că este aproape imposibil să îi dăm în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor în Belarus, deoarece compania care produce serialul care ne copiază este dețintuă de stat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: