Telefonul Motorola pe care o să-l vrei are ecran perforat și trei camere

Telefonul Motorola pe care o să-l vrei are ecran perforat și trei camere

Cele patru modele Moto G7 abia s-au lansat în urmă cu două luni, însă Motorola ar lucra deja la următorul Moto G8.

Steve Hemmerstoffer, celebru în industrie pentru informațiile pe care le dezvăluie, ne arată într-un nou video cum ar putea arăta următorul telefon al companiei

Acest telefon ar putea fi Moto G8, însă este foarte probabil ca acest model să fie Motorola One Vision Plus. Este puțin probabil ca firma să lanseze deja următoarea serie G având în vedere că abia în februarie a lansat G7.

În al doilea rând, acest telefon seamănă foarte mult cu Motorola One Vision. Are tot un ecran înalt și îngust de 6,2 inci și acesta este perforat în partea din dreapta sus pentru a face loc camerei de selfie.

Similaritățile cu One Vision continuă și pe spate și vedem un sistem de trei camere așezat pe verticală, iar în mijloc avem logo-ul Motorola, ce funcționează ca și senzor de amprentă.

Telefonul Motorola ar avea trei senzori foto pe spate

În ceea ce privește camerlee foto, Motorola One Vision Plus nu are senzorul de 48 MP, regăsit pe One Vision, ci ar avea trei senzori de 12 MP, iar unul dintre ei ar fi telefoto și celălalt ultrawide. Sistemul este completat de un dual-tone LED flash.

One Vision Plus ar putea avea o baterie mai mare deoarece dispozitivul este cu 0,4 mm mai gros decât Motorola One Vision. Suficient pentru a acomoda un acumulator mare.

În rest, este de așteptat ca acest telefon să aibă 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și să ruleze Android 9. Procesorul nu ar fi Exynos 9610 de la Samsung, ci un Snapdragon 675. Motorola One Vision Plus ar suporta NFC, bluetooth 5, ar avea mufă de căști și încărcare prin USB-C.

Este de așteptat ca Motorola să anunțe curândd cele două telefoane și este posibil să fie lansat la început doar în China, apoi în Europa și America Latină. Este de așteptat ca One Vision să se vândă cu 400-450 de dolari, iar modelul Plus cu 450-500 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Phonearena
Etichete: