Primele imagini cu viitorul telefon Motorola au apărut pe internet

Primele imagini cu viitorul telefon Motorola au apărut pe internet

Seria Moto G7 a fost lansată în luna februarie, iar acum este timpul pentru ca Motorola să lanseze următoarele telefoane din seria Z.

Evan Blass, cunoscut că publică imagini cu telefoane ce urmează să fie lansate, a pus pe Twitter fotografii cu următorul Moto Z4. Acest model nu este cu mult diferit față de versiunile anterioare.

Așa că Moto Z4 este un telefon subțire, cu colțurile rotunjite, iar pe spate avem acel conector magnetic pentru accesoriile modulare specifice acestei serii de telefoane. De asemenea, tot pe spate avem același modul de cameră rotund, ieșit puțin în relief, ce a devenit iconic pentru Motorola.

Pe partea din față avem un ecran întins aproape până în margini, crestat în partea de sus, sub formă de picătură, în dreptul camerei foto. Moto Z4 ar avea o mufă de căști, dar și un senzor de amprentă încorporat în ecran.

motorola

Camera de pe Moto Z4 promite fotografii de calitate

Camera de pe spate ar fi una de 48 megapixeli, ce ar fi capabilă să producă o imagine de înaltă calitate de 12 MP, dar și fotografii de noapte mai bune, precum Google Pixel. Camera frontală este de 25 MP și ar veni cu funcția de selfie-uri de grup.

Creierul telefonului este un procesor Qualcomm Snapdragon 675, iar bateria ar fi de 3600 mAh. În ceea ce privește cantitatea de memorie putem specula că va fi de 4 GB sau de 6 GB RAM, iar spațiul de stocare s-ar situa între 64 GB și 128 GB.

 

Moto Z4 este flaghshipul Motorola, dar nu are specificații la fel de bune ca Samsung S10+ sau ca Huawei P30 Pro, însă vine cu acea funcționalitate unică adusă de modulele Moto și nici prețul nu este la fel de mare. Moto Z3 a avut un preț de lansare de 480 de dolari și este de așteptat ca Moto Z4 să se situeze tot în jurul acestei sume.

Moto Z4 pare a fi un upgrade suficient de mare față de Moto Z3 ca să te convingă să-l cumperi, dar mai sunt și alte produse la acest preț care ar putea fi tentante, precum Google Pixel 3a.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget