Mike Tyson și Marilyn Monroe au în comun o ediție specială de iPhone 11 Pro

Mike Tyson și Marilyn Monroe au în comun o ediție specială de iPhone 11 Pro

Dacă ești amator de telefoane ostentative, sunt șanse foarte mare să fi auzit de rușii de la Caviar, iar compania tocmai și-a lansat două versiuni noi de iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

Ostentative, ciudate și memorabile, edițiile speciale de smartphone-uri lansate de Caviar sunt greu de ignorat într-o piață în care nu mai există Vertu, pentru a oferi terminale din aur masiv și piele de crocodil celor cu buzunare adânci.

În prima fază, ai fi crezut că cei de la Caviar sunt un experiment social, testează piața pentru a vedea nivelul de inconștiență al cumpărătorilor. Având însă în vedere că scriu materiale despre ei de vreo cinci ani, probabil că le merge mai bine decât ai crede la prima vedere, datorită produselor lor extravagante.

iphone marilyn monroe

Cea mai nouă serie de dispozitive de la Caviar este intitulată Superior și ascunde în spatele unor finisaje spectaculoase versiuni standard de iPhone 11 Pro și Pro Max. Dacă vrei un iPhone 11 uzual, ți-l cumperi de la Apple, este prea ieftin pentru Caviar.

Seria Superior de la Caviar se evidențiază prin includerea în carcasa telefonului a unor particularități care au aparținut vedetelor ce inspiră aceste dispozitive. În cazul versiuni Iron Mike dedicată lui Mike Tyson, vor fi realizate 50 de exemplare, în concordanță cu numărul de victorii ale pugilistului. În spatele unei bucăți de sticlă de pe spatele aparatului, se găsește o bucată infimă din șorțul lui Tyson. Prețul de pornire pentru iPhone 11 Pro Iron Mike este de 5850 de dolari.

Ediția cu Marilyn Monroe este destul de similară din prisma materialelor folosite cu cea a lui Tyson. Este vorba de titan în cea mai mare parte a carcasei, deși buzele sunt făcute din kirinite. Sub o bucată protectivă de sticlă este o bucată dintr-o rochie purtată de Monroe. Un iPhone 11 Pro de 64GB în această iterație te costă 5100 de dolari.

Citește și: