24 apr. 2019 | 08:19

Meizu 16s este noua chinezărie de top, alternativă la Galaxy S10 și Huawei P30 Pro

ACTUALITATE
Meizu 16s este noua chinezărie de top, alternativă la Galaxy S10 și Huawei P30 Pro

După câteva săptămâni de speculații legate noul Meizu 16s, smartphone-ul chinezilor a fost anunțat oficial și se mândrește cu aceleași particularități precum Huawei P30 Pro sau Galaxy S10.

Meizu 16s este cel mai recent smartphone de top provenit din China. Include multe particularități care s-ar putea să te încânte, dar pe primul loc se află panoul Super AMOLED de dimensiuni generoase și fără crestătură. Procesorul Snapdragon 855 este o altă dovadă de actualitate a configurației hardware de la interior. În plus, ar trebui să facă poze foarte bune, dar acest detaliu rămâne de testat.

Meizu 16s este construit în jurul unui panou Full HD+ de tip Super AMOLED cu diagonala de 6,2 inci. Are un cititor de amprente în ecran, iar panoul efectiv provine de la Samsung și se pare că a fost optimizat pentru un impact minim asupra sănătății ochilor, reducând cu 33% cantitatea de lumină albastră emisă. Raportul dintre partea din față a aparatului și suprafața utilizabilă a ecranului este de 91,53%. Telefonul are difuzoare stereo pentru o experiență audio imersivă. În partea de sus a ecranului este ascunsă o cameră frontală de 20 de megapixeli cu suport pentru HDR+.

Pe partea din spate a gadgetului, terminalul 16s ascunde o cameră de 48 megapixeli cu F/1.7 și stabilizare optică de imagine. Senzorul efectiv cu structură Quad Bayer provine de la Sony. Un al doilea senzor cu obiectiv wide și F/2.6 are 20 megapixeli pe spate. Printr-o combinație de hardware și software, Meizu îți pune la dispoziție Super Night View, ca să imortalizezi fotografii de calitate pe timp de noapte, fără bliț, prin imortalizarea a opt cadre în succesiune rapidă și suprapunerea lor.

În funcție de buget, telefonul cu Snapdragon 855 va putea fi achiziționat cu 6 sau 8GB DDR4X RAM și 128GB sau 256GB de memorie internă. Acumulatorul are 4600 mAh și se încarcă la 24W în doar 30 de minute, până la 60%. Vine preinstalat cu Android Pie, mascat cu Flyme 7.3. Meizu 16s poate fi achiziționat în culorile Cabon Black, Pearl White și Phantom Blue la un preț de 475 de dolari pentru configurația de bază sau 595 de dolari pentru versiunea de top.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele