Filmul Mad Max va avea parte de alte două continuări. Furiosa va avea propriul film

Filmul Mad Max va avea parte de alte două continuări. Furiosa va avea propriul film

George Miller, creatorul și regizorul ultimului Mad Max, dezvăluie că are alte două idei de continuări pentru filmul Mad Max.

Au trecut patru ani de când Tom Hardy a intrat în rolul lui Max Rockatansky în filmul Mad Max: Fury Road. Filmul s-a bucurat de un succes uriaș, iar la box office a adunat 379 de milioane de dolari. Mai important decât banii, filmul a fost bine primit de critici, iar Edgar Wright, regizorul Shaun of the Dead, l-a numit ca fiind cel mai bun film de acțiune al tuturor timpurilor.

Regizorul de 74 de ani nu a terminat povestea lui Mad Max și ar vrea să mai producă alte două filme. „Există două povești, una care este despre Mad Max, iar alta despre Furiosa (în care o să apară și Mad Max). Lucrăm și vedem cum rezolvăm treaba cu Warner Brothers”, a spus George Miller.

Următorul film Mad Max, încă la câțiva ani distanță

Tom Hardy a mai declarat în trecut că este nerăbdător să mai lucreze cu George Miller, iar regizorul australian a declarat anul trecut la Comic Con că „planul a fost să fac trei astfel de filme, așa că încă așteptăm oportunitatea de a face un alt film. Warner trebuie să ne dea ok-ul, să putem să începem să lucrăm la el”.

„Ce este grozav aici este că George a creat o sagă pentru Max, dar și pentru Furiosa. El trebuie să decidă pe ce se concentrează. Eu doar aștept un telefon și sunt gata să-mi pun hainele de piele și să filmez următorul film. Rămâne de văzut doar când putem face un asemenea proiect”, a mai spus și Tom Hardy.

Povestea Mad Max a început în 1979 și a fost continuată în Mad Max 2 (1981) și Mad Max Beyond Thunderdome (1985). Primele trei filme l-au avut pe Mel Gibson în rolul principal. Seria a fost repornită în 2015 cu Tom Hardy și Charlize Theron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: