Mac Book îți recomandă să cumperi un laptop Microsoft Surface

Mac Book îți recomandă să cumperi un laptop Microsoft Surface

Vrei să-ți iei un laptop modern și nu știi ce să-ți cumperi? Mac Book îți recomandă să cumperi un laptop Microsoft Surface.

Apple și Microsoft au o istorie lungă în care se împung reciproc în reclamele pentru produsele sale (în SUA și alte piețe, dar nu în Europa, ai voie să zici că produsul X e mai bun decât Y). Proabil că-ți aduci aminte de celebrele reclame Mac vs PC.

Dacă acele reclame erau amuzante și inteligente, aceasta nu chiar. În cea mai nouă confruntare dintre cele două companii, Microsoft îți spune că Mac Book îți recomandă laptopul Surface. Microsoft se pare că a găsit un individ numit Mackenzie Book (Mac Book) și care este gata să recunoască că Surface Laptop 2 este mai bun decât un laptop MacBook de la Apple.

Cum vrea Microsoft să te convingă să-ți iei un Surface laptop 2

Sunt curios cum au ajuns la această persoană. Oare au căutat-o cei de la Microsoft sau chiar acel tip s-a autopropus pentru o reclamă. Oricum ar fi, acest clip publicitar conține propoția „Mac Book spune să-ți iei un laptop Surface”. Scop atins? Bănuiesc.

Oare ce urmează? Oare Apple caută un tip numit Mike Rosoft și-l pune să zică că iPad-ul e mai bun decât Surface? Sau poate apare un tip „Mac Book Bro”. Cine știe. Deocamdată, Apple încă se decide dacă vrea să spună despre iPad Pro că este un computer sau nu.

Oricum ar fi, Apple trebuie să rezolve problemele cu tastatura pe laptopuri pentru că aceasta este un element primordial al unui asmenea dispozitiv. Din păcate pentru compania din California, mai multe laptopuri au avut probleme serioase cu tastatura, iar atunci când dai peste 1000 de euro pe un PC ar trebui ca tastatura să fie impecabilă.

Ție cum ți se pare reclama? Te convinge să-ți iei un Surface 2 în detrimentul unui Macbook?

Citește și:
Sursa: The Verge