Laptopurile Samsung care te scapă de grija încărcătorului pentru telefon

Laptopurile Samsung care te scapă de grija încărcătorului pentru telefon

Noile laptopuri de la Samsung vin cu o funcționalitate inedită prin care nu vei mai avea nevoie de încărcător la telefon.

Compania are două laptopuri în seria Galaxy Book, Flex și Ion. Ambele vin cu funcționalitatea Wireless PowerShare, prin care dispozitivele pot fi încărcate fără vreun cablu. Astfel, acestea oferă utilizatorului posibilitatea să-și încarce telefonul doar prina așezarea acestuia pe touchpad-ul laptopului.

Ca să nu-ți mai bați capul cu încărcătoare sau cabluri USB, Samsung te lasă să-ți încarci bateria mult mai rapid. Doar vei poziționa telefonul pe touchpad-ul laptopului și-l vei ridica de acolo cu bateria complet încărcată.

Multe dintre flagshipurile recente suportă tehnologia wireless când vine vorba de încărcare, așa că opțiunea ar putea fi utilă pentru foarte mulți utilizatori. Totuși, trebuie să iei în considerare și faptul că funcționalitatea nu este întotdeauna pe cât de practică ai crede.

Laptopurile Samsung pot fi folosite pe post de încărcător de telefon

Compania sud-coreeană vine cu o opțiune pe care fie o s-o folosești în fiecare zi, fie o să ți se pară extrem de inutilă. În primul rând, există un dezavantaj extrem de mare când vine vorba de tehnologia Wireless PowerShare pe laptopuri. Pentru a-ți încărca telefonul, acesta trebuie așezat pe trackpad-ul laptopului, ceea ce înseamnă că acesta va fi acoperit complet. Astfel, vei putea folosi laptopul Samsung pe post de încărcător de telefon doar atunci când nu ai nevoie să-l folosești, pentru că nu vei putea face ambele lucruri simultan.

E adevărat, Galaxy Book Flex are un touchscreen, așa că îți va fi ceva mai ușor să-ți rezolvi treaba pe laptop atunci când ai telefonul la încărcat. Pe de altă parte, modelul Ion nu are un ecran tactil, așa că laptopul va deveni inutil atunci când vei avea nevoie să-ți încarci telefonul.

Ambele modele vor fi disponibile pe piață odată cu anul viitor.

Citește și:
Sursa: Techcrunch