10 iul. 2019 | 07:52

La Casa de Papel, sezonul 3: când se lansează Money Heist și care e povestea

ACTUALITATE
La Casa de Papel, sezonul 3: când se lansează Money Heist și care e povestea

La Casa de Papel va continua peste câteva zile cu sezonul al treilea, pe Netflix. Show supranumit Money Heist este așteptat cu sufletul la gură de fani.

Dacă nu ai văzut încă unul dintre cele mai bune show-uri de pe Netflix, ar fi bine să te apuci. Este vorba de doar două sezoane cu un total de 22 de episoade. Producția spaniolă a fost îmbrățișată în fiecare colț al mapamondului, iar având în vedere interesul fanilor, producătorii au mai creat cel puțin un sezon.

În mare parte, povestea din La Casa de Papel sau Money Heist s-a încheiat după sezonul al doilea, dar se pare că aventurile grupului cu nume de orașe continuă. În contextul în care Forbes a declarat că Money Heist a fost cel mai popular serial într-o limbă diferită de engleză din 2018, nu este o surpriză că avem parte de sezonul 3. Cei care nu sunt amatori de spaniolă, îl pot viziona dublat în engleză.

Povestea primelor două sezoane gravitează în jurul jefuirii imprimeriei naționale a Spaniei, clădirea în care se tipăresc euro. Întregul plan a fost gândit de un personaj pe care îl știm doar sub numele de Profesorul, interpretat de Alvaro Morte. După ce a recrutat opt oameni și le-a explicat planul, cei opt se închid în imprimerie pe parcursul a 11 zile cu 67 de ostateci, cu scopul de a imprima 2,4 miliarde de euro care nu pot fi urmăriți. În mod previizbil, jaful este cel mai mare din istorie.

Până în acest moment, au fost publicate trei clipuri referitoare la Casa de Papel, sezonul 3. Cel mai recent dintre ele este trailerul oficial care ne ajută să înțelegem un pic mai bine ce va declanșa povestea încărcată de acțiune din noul sezon. Hoții se reunesc să-l salveze pe Rio, care a fost capturat de poliție, iar Tokyo l-a lăsat în urmă pentru a nu fi prinsă și ea. ”Am reușit să scăpăm, dar acum urmează partea dificilă, supraviețuirea.”, afirmă Profesorul în trailer.

Sezonul 3 din La Casa de Papel sau Money Heist are premiera pe 19 iulie 2019.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele