John Wick: Chapter 4 a fost confirmat: când va ajunge în cinematografe

John Wick: Chapter 4 a fost confirmat: când va ajunge în cinematografe

La scurt timp după ce noul John Wick a reușit să depășească încasările înregistrate de Avengers: Endgame, pe ultimul weekend, a fost confirmată o continuare a seriei cu Keanu Reeves în rolul principal.

Avengers: Endgame se află în cinematografe de aproape o lună, dar a fost neclintit din prima poziție a a box office-ului global în tot acest timp. Inevitabilul s-a produs după lansarea John Wick Chapter 3: Parabellum. Al treilea film din serie a generat în 24 de ore încasări record și a aproape că a dublat valorile obținute de cel de-al doilea film John Wick în primul weekend de disponibilitate.

Cu aproximativ 93 de milioane de dolari adunați la nivel global după primul weekend în cinematografe, nu ar trebui să vină ca o surpriză interesul creatorilor John Wick de a produce un nou episod. Nu se aștepta însă nimeni ca anunțul să vină atât de repede.

John Wick: Chapter 4 a fost confirmat. Producția peliculei va începe în curând, iar în cinematografe va ajunge pe 21 mai 2021, peste exact doi ani. Dintr-un punct de vedere, se poate spune că echipa din spatele seriei se cam grăbește. Pe de altă parte însă, nu vrei să aștepți prea mult timp realizarea unor continuări, pentru că interesul fanilor s-ar putea să se potolească.

În trecut, Keanu Reeves s-a arătat interesat de o continuare sau chiar mai multe pentru franciza John Wick. A spus că își dorește să facă mai multe astfel de filme, atâta timp cât simte că fanii își doresc asta. În altă ordine de idei, am mai văzut francize care s-au diluat cu fiecare episod nou, Saw sau Final Destination sunt câteva exemple, dar este puțin probabil să se întâmple asta prea curând cu John Wick.

Foarte mulți fani și critici au declarat că John Wick: Chapter 3 Parabellum este cel mai bun din serie, iar modul în care s-a încheiat lasă loc de continuări.

Citește și: