Kaspersky promite siguranță deplină a datelor tale cu această aplicație

Kaspersky promite siguranță deplină a datelor tale cu această aplicație

Kaspersky Lab a anunțat noua versiune a aplicației Password Manager. E de tip freemium și promisiunea e că te ajută să-ți ții în siguranță informațiile digitale importante.

Soluția Kaspersky simplifică procesul de organizare a datelor personale importante – de la parole, până la documente și fotografii. Kaspersky Password Manager le permite acum utilizatorilor să vizualizeze și să stocheze documente PDF și să împartă pe categorii fișierele încărcate, astfel încât găsirea unui document să fie mai rapidă și mai ușoară.

Noua versiune aduce, de asemenea, capacitatea de a verifica în baze de date publice dacă o parolă a fost compromisă. În plus, suportă scenarii de utilizare multi-platformă, astfel încât un cont să poată gestiona seiful securizat pe toate dispozitivele utilizatorilor.

Utilizatorii pot încărca acum permisele de conducere, pașapoartele / cărțile de identitate, cardurile, fișierele de asigurare și alte tipuri de documente valoroase, sub formă de JPG, de alte formate de imagine sau de PDF cu mai multe pagini. Utilizatorii pot apoi să atribuie categoria potrivită fișierului încărcat, pentru un acces ușor și o căutare rapidă.

Kaspersky PM 1
Documente pe care le poți stoca

Cazurile de scurgeri de informații la scară largă privind conturi private au devenit o realitate. Din 2013 – cazul Yahoo, până la publicarea Collection # 1, care conținea peste un miliard de combinații unice de mail și parole. Toate au fost puse la dispoziție pe forumuri populare de hackeri.

Tehnicile tradiționale pentru crearea unor parole puternice (lungime, prezența simbolurilor speciale etc.) nu mai sunt suficiente. Utilizatorii trebuie să fie mai atenți ca oricând și să adopte măsuri de securitate proactive pentru păstrarea datelor în siguranță.

Noua versiune de Kaspersky Password Manager va avertiza utilizatorul inclusiv dacă parola pe care a ales-o a apărut în bazele de date cu conturi compromise.

Kaspersky PM 2
Notificări în aplicație

Aplicația e disponibilă pentru Microsoft Windows, macOS, Android, iOS și web. Instrumentul securizează parolele, le identifică pe cele slabe și generează unele bune cu ajutorul Password Generator, completând automat detaliile de autentificare și păstrând datele personale ale utilizatorilor într-un seif criptat. Odată ce totul este sincronizat, datele sunt întotdeauna la îndemână și gata de utilizare.

Ce înseamnă versiune freemium? Față de versiunea pe bani, diferența e dată de numărul de înregistrări păstrate în seif, versiunea gratuită fiind limitată la 15 intrări. Toate funcționalitățile noi, menționate mai sus, sunt disponibile integral în ambele versiuni.