Cele mai arătoase jocuri pe Android pe care să le încerci acum

Cele mai arătoase jocuri pe Android pe care să le încerci acum

Jocurile de pe smartphone-uri nu mai sunt de mult doar jocuri simple cu o grafică rudimentară. Acestea au evoluat și acum unele au o grafică apropiată cu cea a jocurilor de pe PC-uri și console. Iată câteva dintre titlurile arătoase de pe Android.

2018 a fost anul telefoanelor de gaming care se laudă cu multă memorie RAM, procesoare puternice și display-uri performante cu o rată de reîmprospătare ridicată. Însă nu numai aceste telefoane sunt potrivite pentru gamingul pe smartphone, ci și telefoanele de vârf de la numeroși producători.

Așadar, înainte să-ți instalezi jocurile Android de mai jos fii sigur că ai un telefon îndeajuns de puternic pentru a rula titlurile cu setările grafice la maximum ca să-ți delectezi privirea.

Asphalt 9: Legends – gratis

Încep acestă listă cu o alegere evidentă. Asphalt reprezintă de mult un exemplu de urmat pentru jocurile cu mașini, atât din punct de vedere al gameplay-ului, dar mai ales din punctul de vedere al graficii. Cea mai nouă variantă a a jocului nu dezamăgește și arată extraordinar pe ecranele telefoanelor.

Returner 77 – 26 de lei

Acesta este un joc de tip puzzle cu o grafică neobișnuit de frumoasă. De obicei, astfel de jocuri nu excelează la acest capitol, dar nu este cazul și lui Returner 77. Aici intri în pielea unuia dintre ultimii supraviețuitori de pe Pământ, în urma unei invazii alien și misiunea ta este să rezolvi puzzle-uri ca să descoperi misterul. Și faci toate astea într-un joc cu o grafică realistă, apropiată cu ceea ce găsești pe un PC.

Darkness Rises – gratis

Un joc cu o grafică bună care ar trebui să-ți satisfacă nevoile în materie de hack & slash/RPG. Jocul este frumos, efectele speciale sunt spectaculoase și nici nu ai multe elemente de UI care-ți blochează inutil ecranul. Eu m-am cam plictisit după câteva niveluri, dar măcar e frumos de privit.

Shadowgun Legends – gratis

Dacă voiai un FPS cu o grafică bună pentru smartphone atunci poți să nu mai cauți pentru că Shadowgun Legends este ceea ce vrei. Armele sunt detaliate și arată bine, la fel și mediul înconjurător pe unde împuști inamici și poți să-ți și personalizezi avatarul cu tot felul de armuri.

Sdorica Sunset – gratis

Sdorica Sunset nu este un joc cu o grafică generică, ci are un stil distinct, colorat, realizat in creion și pensulă. Mi-a adus aminte de grafica „pictată” regăsită în Guild Wars 2. Jocul este un RPG cu un sistem de combat turned based.

PUBG Mobile – gratis

Nu puteam avea un top cu jocuri arătoase de smartphone-uri fără să includ PUBG. Jocul a apărut pe PC apoi și-a făcut tranziția și pe alte platforme, inclusiv pe smartphone-uri, însă fără a reduce prea mult calitatea graficii. Dacă nu ai încercat încă un battle royale atunci poți începe cu PUBG Mobile.

Warhammer 40.000: Freeblade – gratis

Un alt titlu care arată fantastic și care te pune la cârma unui Imperial Knight, adică un robot umanoid cu zeci de arme, pus pe distrugere. Modelul robotului arată foarte bine și-l poți customiza după bunul plac. Și nivelurile prin care te plimbi arată bine și se potrivesc cu universul Warhammer.

Samorost 3 – 15 lei

Un adventure de tip point and click ca pe vremurile bune. Acesta poate fi cumpărat pentru PC, dar și pentru Android sau iOS. Oriunde l-ai juca ai parte de un adventure/puzzle solving atmosferic cu un stil unic. Dacă imaginile nu te-au convins atunci poți încerca demo-ul din Google Play Store.

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile Android care au o grafică bună, însă poți să începi cu astea și să descoperi altele mai târziu. Dacă ai iPhone, află că multe dintre aceste jocuri sunt disponibile și pe iOS.

Etichete: