Viitorul agent 007 va fi interpretat de actrița de culoare Lashana Lynch

Viitorul agent 007 va fi interpretat de actrița de culoare Lashana Lynch

Celebrul agent 007, interpretat până acum de către bărbați albi de vârstă mijlocie, va suferi o schimbare care va surprinde fanii francizei James Bond.

Daniel Craig rămâne agentul celebru pentru al 25-lea film din seria James Bond, însă numele de cod 007 îi va reveni actriței de culoare Lashana Lynch.

Cum adică James Bond nu mai este agentul 007? Chiar asta indică cele mai noi informații apărute în presă. Se pare că personajul interpretat de Lashana Lynch va prelua acest număr, dar doar după ce James Bond părăsește MI6-ul.

O sursă apropiată francizei a declarat că filmul cu numărul 25 începe cu Bond (Daniel Craig), pensionat undeva în Jamaica. Însă cum nu-l putem vedea pe Daniel Craig pescuind timp de două ore, acesta este rechemat în acțiune pentru a învinge un nou inamic.

James Bond și 007, două personaje diferite

lashana lynch

„Este o scenă foarte importantă în care M spune „intră 007″, iar în cadru apare Lashana, o negresă frumoasă. Este un moment șocant. Bond este tot Bond, doar că el nu mai este agentul 007”, a declarat sursa.

Lashana Lynch, în vârstă de 31 de ani, a debutat pe marele ecran în 2011, în pelicula Fast Girls, însă rolul care i-a adus popularitate este cel al pilotului Maria Rambeau din Captain Marvel.

Producția celui de al 25-lea film din serie a avut numai probleme, după ce Craig a spus că nu vrea să mai joace rolul agentului. Până la urmă, actorul a fost convins să revină cu un salariu uriaș. Sam Mendes, regizorul care a mai realizat câteva filme James Bond, a refuzat să se întoarcă, iar în locul lui a fost adus Danny Boyle.

Și acesta a plecat de la cârmă după ce s-au înregistrat mai multe dispute în legătură cu scenariul. Americanul Cary Fukunaga (a regizat primul sezon din True Detective) a fost angajat în locul lui. Mai mult, Daniel Craig a insistat ca Pehobe Waller-Bridge să fie adusă să revizuiască scenariul.

„Franciza trebuie să se maturizeze. Este important ca filmul să trateze femeile cum trebuie. James Bond nu trebuie să se schimbe, el trebuie să rămână credibil”, a spus Waller-Bridge.

Barbara Broccoli, producătoarea filmelor James Bond, a spus că niciodată nu vom avea o femeie în rolul lui Bond.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Guardian
Etichete: