Modelul de iPhone pe care o să-l vrei se lansează abia în 2020

Modelul de iPhone pe care o să-l vrei se lansează abia în 2020

Apple încă nu și-a anunțat iPhone-urile pentru 2019, dar deja au apărut informații despre viitoarele modele de iPhone din 2020.

Un nou raport al DigiTimes, bazat pe informații primite de la un furnizor din Taiwan, arată că Apple pregătește un model neașteptat pentru 2020. Se pare că fanii telefoanelor mici se vor putea bucura deoarece compania din California vrea să lanseze un model de iPhone de 5,42 de inci.

De fapt, acest model s-ar putea numi chiar iPhone SE2 și ar putea avea un ecran întins aproape până în margini, iar astfel butonul de home va dispărea.

Chiar dacă ecranul acestui iPhone SE2 ar fi de 5,42 de inci asta nu înseamnă că va fi cu mult mai mare decât iPhone SE, ce are un ecran de 4 inci. Noul model Apple ar fi doar cu jumătate de inci mai mare decât vechiul SE.

În același raport este menționat că acest iPhone mic va avea un display OLED, însă nu este sigur dacă va fi un Samsung Y-Octa sau un LG Display TOE. Ambele soluții indică faptul că display-ul va fi mai subțire pe acest model.

Ce modele de iPhone va lansa Apple în 2019

Cel mai probabil Samsung va rămne furnizorul principal de ecrane OLED pentru Apple și vom vedea dacă LG Display sau BOE Technology vor fi capabili să livreze ecranele de care Apple are nevoie.

Celălalte două modele ce vor fi lansate în 2020 vor avea diagonale de 6,06 inci și 6,67 de inci.

Pentru acest an ne așteptăm la trei modele de iPhone cu diagonale de 5,8 inci, 6,1 inci și 6,6 inci. Este prognozat ca Apple să vândă în jur de 80 de milioane de telefoane în prima jumătate a anului 2019 și per total să ajungă la 180-190 de milioane de unități vândute în 2019.

Informațiile apărute până acum indică că noile smartphone-uri de anul acesta vor avea același design ca și cele din 2018 și este de așteptat ca Apple să introducă un sistem de trei camere foto pe iPhone 11 și iPhone 11 Max.

Citește și:
Sursa: Digi Times