Când e UNTOLD și cât o să coste primele bilete scoase la vânzare

Când e UNTOLD și cât o să coste primele bilete scoase la vânzare

UNTOLD 2020 a fost comunicat, oficial, iar organizatorii au anunțat și când vor vinde oficial primele bilete. Dacă vrei să te duci, mai bine să iei de acum bilet de avion.

Dacă erai curios când e UNTOLD 2020, anunțul de azi te lămurește: 30 iulie – 2 august. Pe 20 noiembrie, de la ora 14, vor fi vândute primele abonamente la preţ special. Preţurile vor începe la 109 euro plus taxa. Ajung 309 euro plus taxe pentru varianta VIP.

Ca să prinzi astfel de pachete, trebuie să fii înregistrat pe site-ul untold.com. Cât despre VIP, acest abonament la UNTOLD este dedicat celor care au peste 18 ani. Cei care îl cumpără pot face check-in gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Ce tipuri de bilete poți cumpăra la UNTOLD 2020

Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului.

Dacă nu faci check-in în această perioadă, vei plăti suplimentar.

Mai există abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. Dacă alegi așa pachete pentru UNTOLD, e bine de știut că nu le poți returna din moment ce le-ai cumpărat.

Abonamentele General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe, ei bine, înțelegi din nume ce fac. Cei care au achiziţionat abonamentul pot realiza check-in gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Cât despre UNTOLD 2019, e bine să știi că au fost peste 375.000 de participanţi din câteva zeci de țări. Ce urmează acum e aftermovie. Va fi lansat pe 18 noiembrie, de la ora 19:30, pe canalul de YouTube al UNTOLD.

Etichete: