Instagram aduce o funcție mult așteptată care o să te bucure

Instagram aduce o funcție mult așteptată care o să te bucure

Instagram vine cu o nouă funcție, de mult așteptată, care ar trebui să ușureze viața a multor utilizatori ai platformei.

Instagram îți va permite în viitor să publici fotografii de pe mai multe conturi în același timp. Abilitatea de a publica același conținut de pe mai multe conturi în același timp este disponibilă momentan doar pe iOS și probabil va fi implementată și pe Android, dar încă nu există informații oficiale despre asta.

Înainte de asta, atunci când utilizatorii încercau să publice conținut de pe mai multe conturi trebuia fie să folosească o altă aplicație sau să publice manual pe fiecare cont în parte. Noua caracteristică a Instagram îți va permite să administrezi mai eficient multiplele conturi de Instagram și să publici mai ușor același conținut pe mai multe conturi.

Unii utilizatori vor putea vedea o opțiune intitulată „self-gram”. Acestă opțiune apare atunci când un utilizator vrea să distribuie o postare. Acestă nouă opțiune poate economisi mult timp celor care au mai multe conturi de business pe platformă sau celor care administrează mai multe astfel de conturi.

În noiembrie 2018, Instagram a adus o serie de îmbunătățiri pentru persoanele cu diverse afecțiuni de vedere. Pentru persoanele care au o formă de orbire există o versiune a platformei care include texte alternative generate automat pentru fotografiile de pe Instagram.

Respectivele descrieri îți sunt citite de un asistent virtual după ce au fost create de o inteligență artificială printr-un mecanism avansat de recunoaștere a obiectelor. Acestă funcție este disponibilă pe Android și pe iOS.

Cea mai nouă funcție adusă Instagram-ului este binevenită pentru multe persoane care au un cont personal, dar și un cont de business. Platforma deținută de Facebook este locul unde foarte mulți influenceri și foarte multe vedete publică fotografii și interacționează cu fanii. În urma unui sondaj realizat de Snapchat, Instagram era văzută ca platforma unde americanii își puteau urmării vedetele favorite, dar și vedetele de pe internet, fie ei vloggeri sau creatori de conținut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: