Îl știi din Liceenii, dar acum e vedetă în America. În ce serial joacă românul Tudor Petruț

Îl știi din Liceenii, dar acum e vedetă în America. În ce serial joacă românul Tudor Petruț

Filmul Liceenii a fost de-un succes imens și nu doar la generația anilor ’80. Lumea i-a descoperit astfel pe Oana Sârbu sau Ștefan Bănică Jr., dar un alt actor s-a remarcat acum în America. El are un rol într-un serial produs de NBC.

În filmul Liceenii, pe lângă personajele principale, este și Șerban. E un fel de rival pentru Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr. Actorul Tudor Petruț, care l-a interpretat pe Șerban, a ajuns într-o producție NBC. E însă o doză de ironie în această distribuție.

Actorul Tudor Petruț, cunoscut românilor din Liceenii, e vedetă într-un serial tot pentru adolescenți. E vorba de Sunnyside, produs și difuzat de NBC.

Ce rol a interpretat Șerban din Liceenii pentru americani

Dincolo de ironia de-a reveni într-o producție tot pentru liceenii (sau tineri, cel puțin), mai e încă una pentru vedeta din Liceenii. Petruț joacă rolul unui emigrant din Republica Moldova, numit Drazen. Acesta face parte dintr-un grup de tineri care își doresc foarte mult să devină cetățeni americani.

I-ar fi picat mai bine, probabil, să fie direct român, dar pentru americani se arată ceva mai ofertantă Moldova.

Drazem este descris drept un personaj adorabil, ca un unchi amabil, dar ușor prostuț, care își cântă muzica în diverse momente și devine foarte enervant când este căutat de cei de la Emigrări. Că ar fi fost ciudat să fie implicat în vreo problemă sentimentală, ca în Liceenii.

Între perioada Liceenii și acest rol într-un serial american, Petruț a jucat în câteva reclame difuzate chiar și la Super Bowl. În acestea a interpretat rolul Peggy. Erau pentru carduri Discover și, ce să vezi, românul a avut tot un rol în care nu știe să vorbească engleză. Totuși, de la acele reclame într-un serial de televiziune, și nu una mică, e un pas semnificativ. Mai jos poți vedea câteva dintre cele în care a jucat Tudor Petruț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Libertatea
Etichete: