Huawei pregătește cel mai futurist telefon cu două calități remarcabile

Huawei pregătește cel mai futurist telefon cu două calități remarcabile

Primul telefon 5G al Huawei urmează să fie prezentat public în februarie. Compania promite să fie cel mai bun de pe piață și nu doar datorită conectivității 5G.

Huawei nu a prezentat momentan nici măcar un prototip al viitorului telefon 5G, dar reprezentanții se laudă deja cu el. Ar trebui să fie prezentat public la Mobile World Congress 2019 (MWC), în perioada 25 – 28 februarie.

Huawei nu e nici pe departe singura companie care s-a avântat în competiția dispozitivelor cu 5G. LG a confirmat deja că a lucrat la un astfel de telefon și-l va dezvălui, de asemenea, luna viitoare, în cadrul aceluiași eveniment. Și viitorul telefon Apex 2019 al chinezilor de la Vivo va fi tot 5G.

Huawei vrea ca viitorul dispozitiv 5G să fie și primul său telefon pliabil. Nu de alta, dar Samsung a prezentat deja un prototip similar încă de anul trecut. În ceea ce privește conectivitatea 5G, aceasta va fi asigurată de modemul Balong 5000, produs de Huawei. Va fi capabil să suporte și conexiuni 4G, 3G și 2G.

Dacă ești curios, poți să vizionezi clipul de mai sus, de peste o oră, în care reprezentanții companiei își laudă produsele.

Deocamdată, telefoanele pliabile nu prea stârnesc interesul publicului, pe de o parte, din cauza fiabilității reduse pe care ți-o inspiră, iar, pe de altă parte, a prețului enorm. Dacă Huawei chiar are de gând să integreze tehnologia 5G tocmai într-un telefon pliabil pe care, mai mult ca sigur, n-o să-l cumpere prea mulți, s-ar putea să-și dezamăgească o mulțime de clienți.

Odată ce noul standard pentru internet mobil va fi disponibil și pentru clienți casnici și va avea un preț decent,  poate că vei dori și un telefon compatibil. Astfel, cu acest zvon, MWC 2019 se anunță unul extrem de interesant pentru câteva companii din topul global al producătorilor.

Citește și:
Sursa: Slash Gear