Cum încarci wireless un Huawei P30, chiar dacă nu e pregătit „din fabrică”

Cum încarci wireless un Huawei P30, chiar dacă nu e pregătit „din fabrică”

Noul Huawei P30 nu se poate încărca wireless, la fel ca fratele mai mare P30 Pro, dar există o soluție. Și o oferă chiar Huawei.

Huawei a anunțat P30 și P30 Pro la un evenimnet de lansare în Paris pe 26 martie. Amândouă telefoanele au procesorul Kirin 980, însă există diferențe între cele două modele, atât ca specificații, cât și la sistemul foto.

Una dintre cele mai mari diferențe este faptul că P30 Pro are încărcare wireless, dar P30 nu are. Ceea ce nu este un lucru grozav. Ei bine, se pare că tot Huawei vine cu o soluție: o carcasă ce-ți poate încărca wireless telefonul.

Dacă îți pui noul P30 în acestă carcasă atunci o poți încărca de la orice încărcător ce suportă standardul Qi, adică mai toate. Totuși, asta nu face ca telefonul să se încarce la fel de repede ca P30 Pro. Varianta Pro se încarcă la 15 wați, în timp ce P30 cu acestă carcasă la 10 wați.

Diferențele dintre Huawei P30 și P30 Pro se reduc cu acestă carcasă

Este bine de știut că acestă carcasă are și un magnet pentru ca tu astfel să-ți poți pune telefonul într-un suport magnetic pentru mașină. Produsul este listat pe site-ul Huawei, dar nu este specificată nici data lansării și nici cât ar fi prețul.

Diferențele dintre varianta Pro și cea standard sunt pe mai multe niveluri. Huawei P30 Pro are un ecran OLED de 6,47 inci cu marginile rotunjite, pe când P30 are un ecran OLED mai mic, de 6,1 inci, iar marginile sunt drepte.

P30 Pro are patru camere foto (trei senzori foto și un senzor ToF), iar P30 are doar trei camere, lipsind acel senzor time of flight. P30 Pro este capabilă de un zoom optic de 5x și unul digital de 50 x, iar P30 de un zoom optic 3x și zoom digital de 30x. De asemenea, P30 Pro are stabilizare optică pe senzorul principal și pe cel de zoom, pe când P30 are stabilizare optică doar pe cel optic.

De asemenea, P30 Pro are o baterie mai mare (4200 mAh vs 3650 mAh) care se încarcă mai rapid la 40 wați. P30 Pro este capabil să se încarce și wireless, iar P30 trebuie să aibă acestă carcasă. Așa că dacă vrei varianta mai ieftină, dar vrei și încărcare fără fir atunci stai cu ochii pe acestă carcasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: