23 ian. 2019 | 06:30

Honor View 20 „îmbrăcat” în Moschino arată cam așa

ACTUALITATE
Honor View 20 „îmbrăcat” în Moschino arată cam așa
Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Huawei și-a lansat cel mai nou smartphone creat sub brandul Honor într-un eveniment dedicat pieței europene. Printre versiunile prezentate, se numără Honor View 20 Moschino.

Honor View 20 a fost anunțat pentru piața din China într-o conferință organizată pe 27 decembrie 2018. Același aparat cu specificații identice, dar servicii Google incluse a fost detaliat pe 22 ianuarie 2019 pentru europeni. Numele sub care îl vei putea cumpărat este Honor View 20.

Honor se pare că a încheiat un contract cu brandul de fashion italian Moschino. Împreună, cele două companii au colaborat la lansarea Honor View 20 Moschino Edition pe care îl poți vedea în imaginile alăturate.

În mod previzibil, majoritatea specificațiilor aferente Honor View 20 Moschino Edition sunt aceleași pe care le găsești în versiunea standard a terminalului. Diferențele sunt date de finisaje și de spațiul de stocare. S-ar putea să existe și câteva particularități deosebite pe partea de software care țin de teme sau fotografii de fundal, dar acelea nu au fost detaliate. În orice caz, dacă ești fan Moschino, ar fi păcat să nu te arunci la o eventuală achiziție.

Honor View 20 lansare globala Paris-13

Honor View 20 lansare globala Paris-14

Varianta Moschino Edition a noului Honor View 20 vine la pachet cu 8 GB RAM și o cantitate generoasă de 256 GB de memorie internă. Prețul de achiziție pentru el va fi de 520 de euro. Ca referință versiunea standard a Honor View 20 cu 8 GB RAM și 128 de spațiu costă 465 de euro. Ca urmare, plătești 55 de euro în plus pentru finisajele un pic mai sclipitoare și 128 GB de memorie internă.

Dacă nu ții la Moschino, e bine de știut că terminalul atrăgător va putea fi cumpărat și într-o versiune mai ieftină cu 6GB RAM 128GB de memorie. Honor View 20 Moschino Edition ar trebui să ajungă în magazine începând cu data de 24 ianuarie în culorile Phantom Blue și Phantom Red. Pentru mai multe detalii sau o eventuală achiziție, poți folosi acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele