HBO a lansat primul trailer pentru serialul care ia locul Game of Thrones

HBO a lansat primul trailer pentru serialul care ia locul Game of Thrones

Game of Thrones este pe final, iar HBO caută un serial care are potențialul să stârnească același interes. Pentru asta mizează pe serialul Watchmen.

Înainte de toate, creatorul serialului Watchmen este Damon Lindelof, cel care a realizat popularul serial Lost și a fost scenarist pentru producția The Leftovers. Pentru marile ecrane, a scris scenariul la Tomorrowland, World War Z sau Star Trek Into Darkness. Nu mai asta ar trebui să te facă curios să vezi Watchmen.

Serialul va spune povestea unor super eroi care sunt tratați ca niște nelegiuți de către socitate. Inițial, în 1986, benzile desenate care servesc ca inspirație pentru serial au făcut parte dintr-o mini-serie de 12 numere. După aceea, povestea s-a extins, într-o manieră similară în care serialul va fi mult complex decât ”materialul” ce servește ca inspirație.

Serialul Watchmen de la HBO va fi diferit de filmul cu același nume apărut în 2009 și acțiunea are loc în prezent. El a mai spus că show-ul nu este o continuare, dar acțiunea are loc în lumea unde evenimentele din benzile desenate Watchmen au avut loc.

Watchmen pe HBO va fi diferit față de filmul din 2009

„Nu avem dorința de a recrea cele 12 numere create de Moore și Gibbons acum 30 de ani. Acele numere sunt sacre și nu vor fi recreate, reproduse”, a spus Damon Lindelof.

„Cele 12 numere sunt Vechiul Testament al nostru. Atunci când Noul Testament a venit nu a șters ceea ce s-a întâmplat în Vechiul Testament. Geneza, Grădina Edenului. Potopul. Toate s-au întâmplat. Așa va fi și cu Watchmen. Comediantul a murit. Dan și Laurie s-au îndrăgostit. Ozymandias a salvat lumea și Dr. Manhattan a plecat după ce l-a explodat pe Rorschach în Antartica”, a continuat Lindelof.

În serial joacă nume importante precum Regina Hall, Jeremy Irons, Tim Blacke Nelson, Tom Mison, Hong Chau sau Jean Smart.

Nu există încă o dată de lansare pentru serial, dar va fi lansat cândva în toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: