Cum a ajuns Samsung Galaxy S10 să fie „copiat” de noul telefon Google

Cum a ajuns Samsung Galaxy S10 să fie „copiat” de noul telefon Google

Google Pixel 4 XL apare în primele imagini și arată fabulos. Telefonul împrumută însă câteva elemente de la Samsung Galaxy S10 Plus.

Google Pixel 4 XL apare într-o schiță publicată recent. Informațiile care se pot extrage din această schiță sunt infime și incerte, evident, dar simbolul Google de pe spate indică faptul că ar putea fi vorba despre viitorul Pixel 4, versiunea premium, adică XL.

Primele indicii evidente la viitorul telefon sunt camerele foto. Pentru prima dată, telefoanele Pixel ar putea avea cameră foto duală atât pe spate, cât și pe față. Ecranul e însă cel similar cu Samsung Galaxy S10 Plus.

Google pune, în sfârșit, cameră foto duală pe telefoanele Pixel și ecran ca pe Samsung Galaxy S10 Plus

google pixel 4 xl

Până acum, toate modelele Google Pixel n-au mizat pe numărul de camere ca restul producătorilor, ci mai degrabă au mers pe ideea „una singură, dar bună”.

În plus, la fel ca alți producători, cum ar fi Huawei, și Google a pus pe telefoanele sale mult lăudată inteligență artificială. Camerele de pe telefoanele Pixel încă sunt lăudate pentru că realizează fotografii cel puțin la fel de bune ca iPhone X sau Huawei P20 Pro. Și totul, doar cu o singură cameră pe spate.

Odată cu Google Pixel 4 XL însă, lucrurile vor sta altfel, dacă e să te iei după schița respectivă.

Camera de selfie va fi, de asemenea, una duală și integrată în ecran, în colțul din dreapta sus, la fel ca la Samsung Galaxy S10 Plus. Nu este specificată diagonala ecranului, dar, cu siguranță, te poți aștepta la una de peste 6 inci, având în vedere noul stil al ecranului perforat care chiar e util și arată mult mai bine decât bretonul (aici, e doar o părere subiectivă).

Odată cu Pixel 4 XL, Google vrea să schimbe designul „vechiului” Pixel 3 XL, care are un breton ridicol de mare, probabil, unul dintre cele mai mari de până acum. Nu doar că e ușor inestetic, dar nici nu e chiar atât de eficient precum vrea să pară.

Totodată, pe spate nu se observă niciun senzor de amprentă, dar asta nu înseamnă că lipsește. Ar putea fi integrat în ecran, la fel ca la alte telefoane de top, precum Huawei Mate20 Pro sau Samsung Galaxy S10 Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNET