24 oct. 2019 | 08:51

Google Pixel 4 versus Galaxy S10+, care este mai bun la fotografii și filme

ACTUALITATE
Google Pixel 4 versus Galaxy S10+, care este mai bun la fotografii și filme

Dacă decizia ta de achiziție a unui Google Pixel 4 este influențată de perfomanța sa în materie de captură foto/video, te vei bucura să afli că a fost publicat review-ul din partea DxOMark.

Cel mai recent review al celor de la DxOMark gravitează în jurul performanței foto video cu care vine la pachet recent anunțatul Google Pixel 4. Smartphone-ul gigantului din Mountain View nu este neapărat revoluționar pe parte de design sau funcționalitate, dar face o treabă foarte bună când vine vorba de poze. În clasamentul publicației online, se apropie foarte mult de Galaxy S10+, unul dintre cele mai bun telefoane pentru fotografii și video.

Deși merită detaliate un pic scorurile, este important de reținut că nota finală obținută de Google Pixel 4 este de 112 puncte. Galaxy S10+ se laudă cu 113 puncte în același clasament, în timp ce liderul absolut în materie de poze cu telefonul este Huawei Mate 30 Pro cu 121 de puncte. Această notă este însă mai puțin relevantă decât altele din cauza faptului că nu poți cumpăra acel telefon decât în China.

Noul review pentru Google Pixel 4 este însoțit de un scurt clip care ar trebui să te lămurească și în practică dacă ai sau nu nevoie de acest gadget în viața ta, dincolo de scorurile dintr-un tabel. Una peste alta, este un telefon foarte bun pentru poze, cum de altfel a fost și Pixel 3 în urmă cu aproximativ un an.

Terminalul se bucură de o măsurare precisă a expunerii unui cadru, mai ales în lumină puternică. În același timp, ilustrează o serie stufoasă de detalii în cadru în scene de interior sau exterior. Expunerea în lumină scăzută este de asemenea foarte bună. Pentru că DxOMark măsoară performanța camerei și din prisma obiectivului telephoto, este bine de știut că ar trebui să faci o treabă impresionantă și de la distanțe mici sau într-un cadru restrâns.

Pe partea de video, clipurile făcute cu Pixel 4 sunt cât se poate de line datorită numărului adaptiv de cadre generate și a stabilizări. Trâgând linie, Pixel 4 este pe aceeași poziție în top cu Mate 20 Pro, un aparat lansat în urmă cu aproximativ un an.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele